kapat
13.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kasetler emin ellerde

Stüdyosuna gizli kamera yerleştiren Fevzi Hakan Kütükçüoğlu'nun arşivindeki 867 kasetten 60'ında, fotoğrafçının cinsel ilişkiye zorladığı kadınların görüntüleri olduğu ortaya çıktı...
Sosyete fotoğrafçısı olarak bilinen Fevzi Hakan Kütükçüoğlu'nun, stüdyosunun soyunma odasına gizli kamera yerleştirdiği ve çekim yaptıran genç kızların giyinip soyunurken görüntülerini kaydettiği bir tesadüf sonucunda manken Emine Ün tarafından ortaya çıkarılmıştı. Olaya, emniyet el koymuştu.

867 KASET ELE GEÇTİ
İstanbul Organize Suçlar ve Silah Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri Fevzi Hakan Kütükçüoğlu ve yanında çalışan manken Tolga Ayaz'ı gözaltına almış ve Kütükoğlu'nun stüdyosunda 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet video kamera ve 867 adet video kaset ele geçirilmişti. Bu kasetleri "sadece seyrettiğini" söyleyen Fevzi Hakan Kütükçüoğlu, Şişli Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından "sarkıntılık" ve "şantaja eksik teşebbüs" suçlarından, delileri karartma ve kaçma olasılığına karşılık tutuklanmış, Bayrampaşa Cezaevi'ne konmuştu.

İLİŞKİYE GİRMEYE ZORLADI
Kasetleri inceleyen emniyet yetkilileri ele geçirilen 867 kasetten 60'ında birçok genç kızın Kütükçüoğlu'yla sevişirken gizlice çekilmiş görüntülerinin de bulunduğunu fark etti.

Zira Kütükçüoğlu kızları soyunurken gizlice çekmekle kalmamış, bazılarını soyunma odasında kendisiyle birlikte olmaya ikna etmişti. Kimi ünlü olmak hevesiyle, kimi de korkusundan Kütükçüoğlu'yla ilişkiye girmeye razı olmuştu. Ünlü fotoğrafçı, bununla da yetinmeyip bu kasetleri yayınlamakla tehdit ederek, kızları kendisiyle tekrar tekrar ilişki kurmaya zorladı.

"İÇİNİZ RAHAT OLSUN!"
Mağdurlara seslenen emniyet yetkilileri, "Bu kasetler delil niteliğinde ve adalete teslim edilecek. Kötü niyetli kişilerin eline geçmeleri imkansız. Korkmayın, içiniz rahat olsun" diyor.

Giyinip soyunurken görüntelenen ünlü isimlerin sadece Emine Ün ve Gizem Özdilli olmadığı da anlaşıldı. Fevzi Hakan Kütükçüoğlu'nun kurbanları arasında DJ Gülşah Sezer, manken Pınar Şavcı, spiker Özden Toprak, modacı Serap Sevil, manken Buket Öke, oyuncu Sibel Serel, manken Sedef Bildik, manken Ebru Gülhan, manken Rana Bora, VJ Funda Gürdağ ve manken Selma Sönmez'in de olduğu belirlendi.

MANKEN EMİNE ÜN FARK ETMİŞTİ!
Fotoğraf çekimi için gittiği Şişli'deki stüdyoda tesadüfen soyunma odasının gizlice kameraya çekildiğini fark eden manken Emine Ün, birşey belli etmeden çekimi tamamlamış ve sonra da kaseti alarak olayı hemen polise bildirmişti. Emine Ün'ün bu uyanık davranışı birçok meslektaşını da kurtardı. Emniyet yetkilileri şimdi bu kasetleri inceliyor.

BAYRAMPAŞA CEZAEVİ'NDE
Fotoğrafçı Fevzi Hakan Kütükoğlu, emniyetteki sorgusunda söz konusu kasetleri sadece kendisi için çektiğini iddia etti ancak tutuklanmaktan kurtulamadı. Kütükçüoğlu, delilleri karartmak ve kaçma olasılığına karşı şimdi Bayrampaşa Cezaevi'nde.

Salih AYDIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır