kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mayıs 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'Bakanlık beklentim yoktu, TV'den öğrendim'

01.05.2009
İLİŞKİLİ HABERLER
'Bakanlık beklentim yoktu, TV'den öğrendim'
* Sanayi Bakanı Nihat Ergün: Böyle bir beklentim yoktu, atama haberini televizyondan öğrendim. Bizden önce bakanlık yapanların da birikimleri ve tecrübelerinden yararlanarak, sivil toplum örgütlerinin katkılarıyla hep beraber yeni dönemin ruhuna uygun bir coşku meydana getirmek ve içinde bulunduğumuz ekonomik şartlarda sanayicimizin, ticaret erbabımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak istiyoruz.

* Kültür Bakanı Ertuğrul Günay: Öyle dışarıda kalacağım diye herhangi bir korkum zaten yoktu. Bu konuşulanları basından takip ediyordum. O zaman da görevimi yapmaya devam ediyordum, bundan sonra da görevimi yapmaya devam edeceğim.

* Devlet Bakan Zafer Çağlayan: Sayın başbakanımız bu şekilde takdir görmüşler. Yeni bir çalışma dönemi. Dolayısıyla hayırlı uğurlu olsun. İnşallah ülkemiz için, ekonomi için, üretim ve yatırımlar için hayırlara vesile olacaktır. Yeni bir kuvvet, yeni bir çalışmayla devam edecek. Özellikle kabinede bu dönem görev almayan bakan arkadaşlarıma, bugüne kadar yapmış oldukları görevlerden dolayı, kabinenin bir bakanı olarak çok teşekkür ediyorum. Bakanlığa devam eden arkadaşlara da hayırlı olsun.

* Enerji Bakanı Taner Yıldız: Önceliğim enerjide dışa bağımlılığı azaltmak ve yerli kaynaklarla beraber sağlam, stabil, sürdürülebilir bir enerji sektörü oluşturmak.Yeni görevime layık olmaya çalışacağım.

* Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Devir teslimden sonra yorum yapacağım.