kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Piştiler ve frikikler gecesi!

Öner ÖNGÜN
Giriş Saati : 02.04.2009 09:59
Güncelleme : 02.04.2009 13:20
Yeni Haber
Ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın ev sahipliğini yaptığı partiye, Irmak Atuk'un frikiği damgasını vurdu...
Salı geceleri Longtable Burjuva Bar'da düzenlenen ve artık bir klasik haline gelen 'Revolution Party' serisinin son evsahibi, ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı'ydı.

'Strike A Pose-Poz Ver' konseptli partiye; Gülben Ergen, Yonca Evcimik, Erdil Yaşaroğlu-Begüm Kütük, Önder Bekensir-Irmak Atuk, Sergen Yalçın, Esin Maraşlıoğlu, Didem Uzel, Seda Üren, Seda Ertan, Julia Nitu, Pınar Tezcan, Rüzgar Çetin ve Demet Akalın gibi birçok ünlü isim katıldı.

GÜLBEN ERGEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

YONCA EVCİMİK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

SEDA ÜREN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

SEDA ERTAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

PINAR TEZCAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

DEMET AKALIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

FLAŞLARIN AZİZLİĞİ

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden parti; bol bol piştilere ve mini elbiseler yüzünden verilen frikiklere sahne oldu. Frikiğin en büyüğü, geceye sevgilisi Önder Bekensir'le katılan manken Irmak Atuk'tan geldi.

Atuk arabadan inerken iç çamaşırı gözüktü. Didem Uzel ise patlayan flaşların azizliğine uğradı ve transparan bluzu, sutyenini gözler önüne serdi. Gece hayatının müdavimlerinden Gökmen Gökbakan; partiye uzun süredir Bozok Gören'le birlikte olan, Cem Uzan'ın baldızı Seben Koçibey ile katıldı. Gökbakan, partide eski sevgilisi Melisa Mızraklı ile karşılaşınca neye uğradığını şaşırdı! Kısacık kestirdiği, siyah-bakır karışımı yeni saçlarıyla dikkat çeken Demet Akalın ise sevgilisi Emir Tamer'in eski sevgilisi Başak Özbek ile burun buruna geldi.

ERKEN AYRILDI

Partinin sahibi Nihat Odabaşı ise; dört aylık hamile olduğu için sigara dumanından rahatsız olup partiden erken ayrılan Gülben Ergen'i kapıya kadar geçirdi. Ergen ise, ünlü fotoğrafçının maskesini yüzüne tutarak gazetecilere poz verdi.

HER SALI AYNI ŞEY YAŞANIYOR!


Longtable'daki partide Süreyya Yalçın ile eski eşi Önder Bekensir yine pişti oldu! Salı partilerinin müdavimi olan eski karı-koca her hafta olduğu gibi bu hafta da konsept partiyi kaçırmadı. Yalçın, partiye erkek arkadaşı Burak Hatipoğlu; Bekensir ise kız arkadaşı, manken Irmak Atuk ile katıldı. Eski karı-koca partide birbirlerini görmezden geldiler...