kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Başta figürandım şimdi doktoramı yapıyorum!

Giriş Saati : 02.04.2009 09:54
Güncelleme : 02.04.2009 13:20
Yeni Haber
Oyunculuk denizinde iyi yüzdüğünü söyleyen Necati Şaşmaz: Başta kendimi figüran gibi hissediyordum, altı yıl oldu, master'ı bitirdim, şimdi doktoraya başladım.....
Saba Tümer'in Habertürk'teki programına katılan Necati Şaşmaz, 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi ve kendisiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Dizide Polat karakterini oynayan Şaşmaz, dizinin ilk günlerinde kamera önündeki tecrübesizliği nedeniyle kendisini figüran gibi hissettiğini belirterek şunları söyledi:

NECATİ ŞAŞMAZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇOK AĞIR ELEŞTİRİRİM

"Denizde iyi yüzücüyüm. Oyunculuk denizinde de profesyonel olmasak da, iyi yüzücüyüm. Hedefim daha iyi olmak. Kendimi ilk başlarda figüran gibi hissediyordum. Başlayalı altı yıl oldu. Master'ı bitirdim şimdi doktoraya başladım diyebilirim. Ama öğrenmenin sonu yok tabii..."

Oynadığı tüm bölümleri yeniden izleyip nerede ne yaptığına baktığını anlatan Şaşmaz, en ağır eleştiriyi de yine kendisinin yaptığını belirtti. Şaşmaz, "Oyunlarımı deşifre edip niye daha iyi yapmamışım diye bakarım. Bazı sahneler vardır ki; yönetmeni de, sufleyi de, mekanı da, etkileyen durumlar vardır. Işığı da, kostümü de, dekoru da, suçlayabilirsiniz. Ama ben bunları bir kenara bırakıp kendimle ilgili eleştiri yaparım" diye konuştu.

Şaşmaz, "Kendimi çok ağır eleştiririm" sözlerinden sonra Saba Tümer'in "Kendinize yaptığınız en ağır eleştiri neydi?" sorusuna da şöyle yanıt verdi: "Çok ağır eleştiririm de, ben bunu söylersem olay olur!"

Tümer, sokakta yoğun ilgi ile karşılaştığını söyleyen Şaşmaz'a "Polat mı, siz mi daha çok seviliyorsunuz?" diye sorunca Şaşmaz şu cevabı verdi:

KENDİNİ YAZIYOR

"Polat çok sevilen bir karakter ama insanlarda önyargı oluşuyor. Necati Şaşmaz'dan Polat davranışları bekliyorlar. Bunun da ayrımını yapmak ve kendimi daha iyi anlatmak için bir internet sitesinde başyazar olarak yazmaya başladım."