kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İstanbul'da elektrik kesintisi

AA
Giriş Saati : 02.04.2009 13:15
Yeni Haber
İstanbul'un Sarıyer, Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece ilçelerinin bazı semtlerinde 5 ve 10 Nisan'da elektrik kesintisi yapılacak...
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Sarıyer, Bayrampaşa ve Avcılar işletme müdürlükleri bölgelerinde yapılacak çalışmalar kapsamında 5 Nisan Pazar günü 06.00-13.00 saatleri arasında Sarıyer'in Merkez Mahallesi Şehit Mithat Yılmaz Caddesi, Sefir, Kaptan, Hayat, Yar, Kaya, Kavruk ve Yalçınkaya Sokakları, Meser Burnu Caddesi, Bürümcük, Av. Aziz Özgür, Dere Yolu sokakları, Yeni Mahalle Caddesi Kumsal Arkası ve Taraftar sokak ile civarları, Gaziosmanpaşa'da da 08.00-14.00 saatleri arasında Merkez Mahallesi Selimpaşa Caddesi, Ali Galipbey Caddesi, Halitpaşa Caddesi, Huzur Çıkmazı, Hedef ve Necatibey sokakları ile civarı elektrik alamayacak.

Program kapsamında Büyükçekmece'de de 10 Nisan Cuma günü 09.00-12.00 saatleri arasında Atatürk Mahallesi Yunus Emre Caddesi ile bağlantılı sokaklara elektrik verilemeyecek.

ANADOLU YAKASINDA 4 VE 5 NİSAN'DA KESİNTİ UYGULANACAK

İstanbul'un Anadolu yakasındaki trafo merkezlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı semtlerde 4 ve 5 Nisan'da elektrik kesintisi uygulanacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den (AYEDAŞ) yapılan açıklamada, Kadıköy ve Tuzla İçmeler trafo merkezlerinde bakım ve onarım çalışmaları yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, bu nedenle 4 Nisan Cumartesi günü 06.00-09.00 saatlerinde Kadıköy'ün Neşet Ömer, Mühürdar ve Misbah Muhayyeş sokakları ile Mühürdar Bağ ve Damla Sokak çıkmazlarına, aynı gün 09.00-12.00 saatlerinde Beyaz Leylak, Beyaz Karanfil, Itırlı, Gül, Zeamet, İkbal, Çeşme ve Bal sokaklar ile Acıbadem Caddesi'ne, 12.00-15.00 saatlerinde Gür ve Suluçayır sokaklar, 1, 2, 6, 7, 8 ve 9. Sevim sokaklar, Kasr-ı Ali, Hızırbey, Muratpaşa caddeleri ve Gür Çıkmazı'na, 15.00-17.00 saatlerinde de Ihlamur ve Şair Ahmet sokaklara elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Elektrik kesinti programı kapsamında, 5 Nisan Pazar günü de 04.00-11.00 saatlerinde Caferağa Mahallesi Moda, Yasa ve Muvakkithane caddeleri ile Dumlupınar, Serasker, Sarraf Ali, Cemal Süreyya, Zuhal ve Mescidi sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacağı ifade edilen açıklamada, aynı gün Tuzla'da 07.00-18.00 saatlerinde Nexans, Fiskobirlik, Knorr, ÇBS, Sedaş, Vitra, Gülkar, Arçelik ile Şifa ve Mimar Sinan mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağı kaydedildi.