kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Cem'i gişede yendi korta bekliyor

Özlem AVCI SABAH
02.04.2009
Şahan Gökbakar, Hülya Avşar'la yaptığı gösteri maçından sonra 'ezeli rakibi' Cem Yılmaz'a seslendi: Gişede durum belli, yeteneği varsa gelsin maç yapalım"..
Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü (TED) tarafından düzenlenen "TED-Hülya Avşar Veteran Tenis Turnuvası" İstanbul'da başladı. Avşar, Tarabya'daki TED Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikteki basın toplantısına, turnuvaya destek veren sporseverler sayesinde burs alacak olan çocuklarla birlikte katıldı. Ünlü sanatçı daha sonra Şahan Gökbakar'la bir gösteri maçı yaptı. Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında Avşar "Büyük bir tongaya düştüm; Şahan'ı tenis oynamıyor diye biliyordum. Meğer çocukluğundan beri oynuyormuş" diyerek şikâyet etti. Daha önce lisanslı tenis oynadığını, ancak yıllardır eline tenis raketi almadığını söyleyen Gökbakar ise yenilenin burs alacak çocuklar için 10 bin TL bağışta bulunacağını ifade etti.

ŞAHAN GÖKBAKAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

HÜLYA AVŞAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

CEM YILMAZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'FUTBOL DA OLUR'
Gösteri maçında Hülya Avşar, Şahan Gökbakar'a 6-3 ve 6-3'lük setlerle yenildi. Gökbakar maçın sonunda galibiyetin verdiği sevinçle "İstersen sana ders veririm" diyerek Avşar'a şaka yaptı. Gösteri maçının ardından Şahan Gökbakar, ezeli rakibi Cem Yılmaz'a tenis kortundan seslendi. Gökbakar "Cem Yılmaz'ın yeteneği varsa gelsin, maç yapalım; hodri meydan! Sinema zaten durum belli. Tenis maçı yapmak isterse, eli raket tutuyorsa gelsin oynayalım. İstiyorsa futbol da olur. Ama playstation'da oynarız" dedi.
Haberin fotoğrafları