kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Şimdi de PQ geliyor

İHA
Giriş Saati : 27.03.2009 11:36
Güncelleme : 27.03.2009 16:22
Yeni Haber
IQ ve EQ'dan sonra, şimdi de PQ geliyor. PQ Haz Testi, ilk kez Eva Mendes tarafından Türkiye'de yanıtlanacak...
Dünyanın en kapsamlı haz çalışmasının sonuçlanmasıyla ortaya çıkan PQ Haz Testi, ne zekayı ölçüyor ne de daha zeki olmak için gerekli anahtarları veriyor. Magnum'un Haz Profesörü Bob Hurling tarafından geliştirilen PQ Haz Testi, hayattan aldığımız hazzı ölçüyor, bunu artırmanın yollarını gösteriyor.

EVA MENDES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

PQ Haz Testi, ilk kez Magnum Haz Elçisi Eva Mendes tarafından Türkiye'de yanıtlanacak. Zeka göstergesi IQ'nun (Intelligence Quotient) ardından, Duygusal Zeka EQ (Emotional Quotient) kavramıyla tanışmış ve IQ'dan daha önemli olduğunu öğrenmiştik. Şimdi de, bugüne dek yapılan en kapsamlı haz çalışmasının sonucu olan PQ (Pleasure Quotient) yani Haz Testi kavramı, dondurma ve çikolata uzmanı Magnum ile hayatımıza giriyor.

Magnum Haz Profesörü Bob Hurling tarafından 6 ayda geliştirilen PQ Haz Testi, hayattan ne kadar haz aldığımızı ortaya koyuyor ve sonuçları yorumlayarak, PQ seviyemizi artırmaya yönelik önerilerde bulunuyor. Bu testi yaparak; haz deneyiminizi ve kişisel lezzet duruşunuzu keşfedebilecek ve nelerden daha fazla haz alabileceğinizi belirleyeceksiniz.

PQ Haz Testi, ilk kez Magnum'un Haz Elçisi Eva Mendes tarafından Türkiye'de özel bir toplantıda yanıtlanacak ve sonuçları da tüm dünya ile paylaşılacak. PQ Haz Testi, Nisan ayında duyurulacak internet sitesi üzerinden yapılacak. Üstelik çıkan sonuçlar sadece çevremizdekilerle değil, Haz Haritası sayesinde tüm dünya ile de karşılaştırılabilecek.