kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'İlgisiz' diye, âşığıyla bir olup eşini öldürdü

Rıdvan TEZEL - Osman ASİLTÜRK
26.03.2009
İstanbul'da 10 ay önce işlenen garson cinayetini "Bana ilgi göstermiyordu ve şiddet uyguluyordu" diyen kuaför eşi ile sevgilisinin işlediği ortaya çıktı..
İstanbul Esenler'de yatak odasında boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunan garsonun cinayeti 10 ay sonra aydınlandı. Gözaltına alınan garsonun eşi ve kuyumcu âşığı suçu birbirine atarken olaylar polis öldürenin kuyumcu olduğunu belirledi. Garsonluk yapan Nazmi Yasak, 19 Haziran 2008'de Fatih Mahallesi 7. Sokak'taki evinde bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Evli ve iki çocuk babası olan garsonun eşi Serap Yasak polise, "Sabah evden çıktığımda eşim uyuyordu" diye ifade verdi. Ancak dedektifler, şüpheli hareketler sergileyen genç kadını takibe aldı. Bir süre sonra da 2 çocuk annesinin, Güngören'de kuyumculuk yapan Serkan Asman ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Çevre sakinlerinin de ilişkilerini bildiği ortaya çıkan âşıklar, yakalanma korkusuyla herkese "İlişkimiz bitti" dedi. Ancak polis buna inanmadı ve takibi sürdürdü. Ancak ikili 5 ay önce kavga ederek bu kez ilişkilerini gerçekten bitirdi. Serap Yasak da, çocuklarını da yanına alıp Elazığ'a yerleşti.

BİRBİRLERİNE ATTILAR
Polis ilk olarak kuyumcu Serkan Asman'ı gözaltına aldı. Asman ifadesinde, "Serap ile 4 yıl önce kuyumcuya geldiğinde tanıştık. Bir süre sonra aramızda duygusal bir bağ oluştu. Bir sabah aradı. 'Acil eve gel' dedi. Gittiğimde eşini yatakta ölmüş olarak buldum" dedi. İstanbul'a getirilen genç kadınsa, eşinin kendisine ilgi göstermeyip şiddet uyguladığını anlatarak, "Olay günü sabah Serkan'ı aradım, eve gelmesine söyledim. Kapıyı açıp eve aldım. O sırada eşim uyuyordu. Serkan içeri girip onu öldürdü" dedi. Çift, cinayeti birbirlerinin üzerine atarken, polis yaptığı teknik inceleme sonucunda, garson kocanın Serkan Asman tarafından öldürüldüğünü tespit etti.