kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Siyasilerden dayanışma

26.03.2009
Yazıcıoğlu'nun geçirdiği kaza sonrasında dün bütün liderler günlük mitinglerinden vazgeçerken, MHP lideri Bahçeli seçim sonrasına kadar tüm programını iptal etti. Toptan da Tunus'tan döndü..
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği helikopter kazası, seçimlere birkaç gün kala siyasi çalışmalarını hızlandıran liderlerin dayanışmasına yol açtı. Kaza yerine ulaşılamaması ve Yazıcıoğlu'nun akıbetinin belirsizliği üzerine dün Başbakan Tayyip Erdoğan Erzincan ve Gümüşhane, CHP lideri Deniz Baykal Bartın ve Zonguldak mitinglerini iptal ederken, MHP lideri Devlet Bahçeli sadece dünkü Giresun ve Samsun mitinglerini değil seçim sonrasına kadar planlanan tüm programlarını iptal etti. DSP, SP, DP ve Anavatan liderleri de mitingleri iptal ettiklerini açıkladı. BBP'lilerin kaza sonrası ilgisiz kalmakla suçladığı TBMM Başkanı Köksal Toptan da Tunus ziyaretini yarıda kesti ve dün Göksun'a gitti. Kaza ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ı arayarak bilgi aldığı belirtilen Toptan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç'u da telefonla arayarak, kaza ile ilgili üzüntüsünü bildirdi. Toptan daha sonra gezisini iptal ederek yurda döneceğini duyurdu.

ERDOĞAN'A ALKIŞ
Programını iptal edip Kahramanmaraş'a giden Başbakan Erdoğan'ı, alanda saatlerce bekleyen Erzincanlılar, gelmeyeceğini öğrendiklerinde alkışlayarak ve slogan atarak destekledi. Kürsüye gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırdım, bekleyenlere Erdoğan'ın selamını ileterek, "Günümüz birlik ve beraberlik günüdür. Gün siyaset günü değildir. Siyaseti hiçbir zaman kullanmadık, hizmette siyaseti hiçbir zaman düşünmedik" dedi.