kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Çelik düşme tehlikesi geçirdi

İHA
Giriş Saati : 26.03.2009 17:45
Güncelleme : 26.03.2009 17:53
Yeni Haber
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İznik ilçesini ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Kürsüde konuşan Bakan Çelik, bir ara düşme tehlikesi geçirdi.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik seçim çalışmalarını İznik'i ziyaret ederek sürdürdü. Partisinin düzenlediği mitinge katılan Bakan Çelik, İznik'e yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çelik, "İznik'te yıllardan problem haline gelen İznik-Yenişehir, İznik-Mekece yolunun genişletilme çalışmasına başlandı. 4 yıllık fakülte yapım çalışmalarına bu yıl içerisinde başlayacağız. Kanalizasyonla ilgili gerekli proje çalışmalarını da yaptık. Kısa zaman içerisinde kanalizasyonla alakalı çalışmalarda start alacak. Yani uzun lafın kısası bizde laf var, icraat var" diye konuştu.



Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz da yaptığı konuşmada, "Şeffaf, katılımcı, güler yüzlü ve samimi ak belediyecilik anlayışını İznik'te yaşatmak için hizmete talibiz. İktidarın partisi olarak İznik'in bütün sorunlarını halletmek için sizlere burada söz veriyorum. Yıllardan beri herkesin söz verip de gerçekleştiremediği kanalizasyon ve turizm sözlerini ben gerçekleştireceğim. Artık İznik hizmet görecek" diye kaydetti.

Konuşmaların ardından Bakan Çelik ve beraberindekiler vatandaşlarla bir araya gelerek meselelere kulak verdi.