kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kurtuluş için seferber oldular

GÜNAYDIN
Giriş Saati : 24.03.2009 09:40
Güncelleme : 24.03.2009 23:22
Yeni Haber
Kanserle mücadele eden Adanalı şarkıcı Kurtuluş Türkgüven'in moral gecesi sanat camiasını biraraya getirdi. 70 bin liralık gelir elde edilen geceye katılan sanatçılar, Kurtuluş'a moral verdi. Sanatçı; "Bu sevgiyi görmek çok güzel" dedi.....
İki yıldır kanserle mücadele eden, 'İstanbul Sokakları' ve 'Keskin Bıçak' gibi unutulmaz şarkılara imza atan şarkıcı Kurtuluş Türkgüven için önceki gün moral gecesi düzenlendi.

İYİYE GİDİYORUM!

Türkgüven'in tedavi masraflarını karşılayabilmek için Günay Restaurant'ta gerçekleşen moral gecesine; aralarında Hakan Aysev, Eda- Metin Özülkü, Yavuz Bingöl, Özdemir Erdoğan ve Berkant'ın da bulunduğu birçok ünlü isim katıldı.



Evsahipliğini Hakan Altun'un yaptığı gecede 200 TL'den 200 davetiye ve 250 adet hediyelik kutusu satılarak 70 bin TL'lik bir gelir elde edildi. Bu destek karşısında çok duygulandığını ifade eden Kurtuluş şunları söyledi:

"Çok heyecanlıyım. Herkesin bana sevgisini görmek beni mutlu ediyor. İyiye gidiyorum. Yolu yarıladık. Artık ayakta tedavi görmeye başladım. Zor günleri geride bıraktım."

ÜNLÜLER NE ALDI NELER DEDİ?

Hakan Altun: 40 hediye kutusu alarak 2 bin TL'lik destek verdi.

Seda Sayan: Özel işleri nedeniyle davete katılamayan Seda Sayan, Kurtuluş'un hesabına 10 bin TL yatırdı.

Hakan Aysev: Kurtuluş Ağabey, adam gibi adamdır. Bu ükede sanatçılar çok sahipsiz. Devlet hiçbir şey yapmıyor. Sanatçıların birbirini kollaması lazım. Bunun en güzel örneğini de bugün burada görüyoruz. İnşallah ben de zor duruma düştüğümde bu dostlarımı yanımda görürüm.

Özdemir Erdoğan: Ben kanseri yendim. 'Sen de yeneceksin' diye örnek olmak için geldim. Moralini yükseltip mutlu edebildiysek ne mutlu bize.

Berkant: Kurtuluş, çok iyi bir müzisyen ve çok iyi biridir. İnsanların hayatta ne olacağı belli değil! Böyle bir geceyle destek bize olmak mutluluk veriyor.

Metin Özülkü: Türkiye'de sanatçının kaderi yanlızlıktan geçiyor. Biraz göz önünden uzaklaşınca kaderleriyle baş başa bırakılıyor. Bu sosyal bir yara. Sanatçıların geleceğini garanti altına alabilmeleri için birçok sosyal vakıfta görev alıyorum. Ben de tedirginlik duyuyorum. İleride sıkıntı yaşamamak için çok fazla çalışıyorum.

Yaşar: Bugün elde edilen gelirle kalan tedavisini karşılayabileceğimizi düşünüyoruz. Ama devletten yeteri kadar destek göremiyor, bu bizi üzüyor.