kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Söz yazamıyor ama besteliyor

Özlem AVCI MAGAZİN
16.03.2009
Aynı gecede iki yerde sahneye çıkan ve 90 şarkı söyleyen Sibel Can, beste yaptığını açıklayıp ekledi: Ama söz yazmak için kendimi yeterli görmüyorum..
Ünlü sanatçı Sibel Can, cumartesi gecesi sahne aldığı İstanbul Polat Otel ve Günay'da toplam 90 şarkı söyleyerek kendi çapında bir rekor kırdı. Günay'ın kulisinde basına konuşan ve sesini "Allah vergisi" diye tanımlayan Can, kimselerin bilmediği bir özelliğini de açıklayarak beste yaptığını söyledi. Bestelerini öncelikle Tarkan, Sezen Aksu, Serdar Ortaç ve Gülşen'e dinleteceğini söyleyen sanatçı, "Onlardan alacağım onaya göre söz yazdıracağım " dedi. Söz yazarlığı konusunda kendisini yeterli bulmayan Sibel Can, şöyle konuştu: "Şimdiye kadar 6 beste yaptım. Eğer beklediğim sonucu alırsam bunları önümüzdeki yıllarda yapacağım albümlerde değerlendireceğim."

YENİ ALBÜM YILDIZLAR GEÇİDİ
Dünyayı sarsan krizden kendisinin de etkilendiğini anlatan sanatçı, aksi bir tablo ortaya koymak için çaba sarf ettiğini anlattı. "Çok etkilenmemiş gibi görünmek zorundayız" diyen Sibel Can, kötü niyetli bazı insanların kriz fırsatçılığı yaptığını savunarak, "İnsanların sürekli krizi bahane etmesi yanlış. Kriz bahanesinin üzerine çizgi atılmalı. Çocuklarım bile krizin farkında. Kendilerince önlem aldılar. Koskoca bir kışı moda olan bir ayakkabı ile tamamladılar" diye konuştu. Mayıs ayında çıkacak olan yeni albümünün bir yıldızlar geçidi gibi olduğunu söyleyen Sibel Can, bütün sanatçı dostlarının bu albüm için seferber olduklarını belirterek "En iyi şarkılarını bana verdiler" dedi.