kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

21 yıllık eşi 'Çocuklar senden değil' dedi...

Ali EYCE SABAH
16.03.2009
Evi terk eden eşinin telefonda itiraf ettiği sırla yıkılan koca, önce karısını boşadı. 15 ve 12 yaşındaki 2 çocuğun babası olup olmadığını ise DNA testi belirleyecek..
İzmirli O., 21 yıl önce köylüsü N. ile evlendi. Evlilikleri süresince önce oğulları R. daha sonra da kızları G. dünyaya geldi. Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan koca, bir yıl önce İstanbul'a bir arkadaşının teklifi üzerine fabrikada çalışmaya gitti. Yılda bir kaç kez İzmir'e gelip ailesini gören O.'nun telefonu bir gün işinin başındayken çaldı. Arayan eşiydi. Evdeki bütün eşyaları sattığını ve çocukları da alıp Ankara'ya ailesinin yanına gittiğini söyleyen eşinin sözlerini önce şaka sanan O., "Çocuklarımıza acı" diyerek karısını yalvardı. Bu sözleri üzerine karısının verdiği cevap ise talihsiz adamı tümüyle yıktı: "Zaten o çocuklar senden değil. Ben zamanı geldiği için gidiyorum, bugünlere getirdiğin için teşekkürler."

İLK İŞ EŞİNİ BOŞADI
İzmir'e gelip komşuları ve akrabalarıyla görüşen O., 21 yıllık eşinin birden fazla kişiyle ilişkisi olduğu ve bilenlerin aile faciasına neden olmamak için sustuğunu öğrendiğini iddia ederek, İzmir Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Hâkim de, evi terk eden karısını ağır kusurlu bularak boşanmaya karar verdi. Çocukların kendisinden olmadığı iddiaları üzerine O., çocukları da annesine vermeyi kabul etti. Mahkeme çocuklar için ayda 50 TL nafaka bağladı.

'BABALARINI ARARIM'
Eşini tek celsede boşayan O., daha sonra da gözü gibi bakıp büyüttüğü iki çocuğunun kendisinden olup olmadığını anlamak için bir dava açtı. Hâkim de 15 yaşındaki R. ve 12 yaşındaki kızı G.'nin gerçek çocukları olup olmadığının, DNA testiyle tespit edilmesine karar verdi. Baba ve iki çocuk belirlenen tarihte DNA testi için Adli Tıp'a gönderilecek. Mahkemenin kararına içi sızlayarak sevindiğini belirten O., "Allah düşmanıma vermesin. Çocuklar benim değilse dünyam yıkılır. Bana bir hayırları dokunmasın varsın annelerinin yanında kalsınlar. Babaları ben çıkmazsam, gerçek babalarını bulmak içinde ayrıca mücadele edeceğim" dedi.