kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Güliz Özbek

Hilton, yeni lüks markası Denizen'i İstanbul'a getiriyor

DİLEK TAŞ
14.03.2009
Hilton Oteller Zinciri'nin yeni lanse ettiği butik ve lüks otel markası Denizen Hotels'in ilk açılacağı yerlerden biri İstanbul olacak..
Hilton Oteller Zinciri, yeni lanse ettiği lüks ve butik otel markası Denizen Hotels'in ilk otellerinden birini İstanbul'da açacak. Aralarında New York, Miami, Washington, Londra, Abu Dabi, Panama City, Mumbai ve Buenos Aires gibi şehirleri Denizen markasının ilk temsil edileceği yerler olarak belirleyen ve bu konudaki görüşmelerine başlayan Hilton, bu şehirler arasında İstanbul'u da seçti. Hilton Türkiye Doğu Avrupa ve Doğu Akdeniz Bölge Pazarlama Direktörü Güliz Özbek, İstanbul'un markanın temsil edileceği yerler arasında olmasının nedenini "Tarih, stil, sanat, müzik konularında rafine zevklere hitap eden pek çok zenginliği ile kültürlerin buluşma noktası olan İstanbul, Denizen markasının temsil ettiği pekçok değerin adeta bir özeti" olarak açıkladı. Özbek, "Bu özelliği ile gerek iş gerek zevk/tatil seyahatleri için inanılmaz fırsatlar sunan İstanbul, Denizen'in hedef kitlesi olan, keşif düşkünü, modern, global gezginler için ideal bir şehir" diye konuştu. Önümüzdeki iki yılda Türkiye'de Garden Inn gibi 4 yıldızlı markalarla 20 otel açma hedefinde olan Hilton, beş yılda ise 40 otele çıkmayı planlıyordu.

MODERN GEZGİNLERİN OTELİ
Özbek, Denizen Hotels'in yeri konusundaki görüşmelerin hâlâ devam ettiğini kaydetti. Hilton Otelleri Kuzey Avrupa Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mike Collini, Ekim 2008'de SABAH'a yaptığı açıklamada o dönemde kurulma aşamasında olan butik otel markasını ilk lanse edecekleri şehirlerden birinin İstanbul olacağını açıklamıştı. Collini, Boğaz'da mutlaka yer almak istediklerini de kaydetmişti. Şimdi, yeni butik markanın, Boğaz hattından bir yerde olabileceği tahmin ediliyor. Hilton Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Christopher J. Nassetta, zorlu makro ekonomik ortama rağmen Denizen Hotels'i marka portföyüne eklemelerinin uzun vadeli büyüme hedeflerinin bir sonucu olduğunu kaydetti.