kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

13.03.2009
SunExpress 20. yılında 20 TL'ye uçuracak
Sunexpress, 20. yılında "20 uçuşta 20 koltuk, her şey dahil 20 TL" adıyla bir kampanyaya başlıyor. Bugün itibariyle başlayan kampanya çerçevesinde her cumartesi gecesi saat 22:00'da, SunExpress'in internet sitesi üzerinden duyurulacak 20 sürpriz iç hat uçuşunda, 20 koltuk, her şey dahil 20 TL'ye satılacak. Aynı kampanya, "20 uçuşta 20 koltuk, her şey dahil 20 Euro" olmak üzere, dış hat uçuşlarında da uygulanacak. SunExpress, bu kapsamda özel olarak tasarlanmış logolarla uçuracak.

Hedef Menkul faaliyetlerini durdurdu
Global Yatırım Holding'in bağlı ortaklarından Hedef Menkul Kıymetler faaliyetlerini geçici olarak durdurdu. Global Yatırım'dan İMKB'ye yapılan açıklamada, Hedef'in müşterilerine talep halinde diğer bağlı ortağı olan Global Yatırım'ın hizmet veremeye devam edeceği belirtildi. Açıklamada ayrıca Hedef Menkul'ün trading departmanınınn müşteri ve personeli ile birlikte Global Menkul'e nakledileceği kaydedildi.

Artinox, kiralar düşünce 2. mağazaya 'evet' dedi
Ankastre mağazası Artinox, kiraların da düşmesini değerlendirerek İstanbul'un Avrupa yakasında 2. mağazasını açmaya hazırlanıyor. Siemens, Teka, Whirlpool, Bosch, Vestel, General Electric, Amana, Hotpoint-Ariston gibi markaların farklı modellerini bir araya getiren Artinox Center'ın Genel Müdürü Murat Ceviz, mağaza kiralarının daha uygun rakamlara inmesinin kendilerini cesaretlendirdiğini söyledi.

iConn Doğu Avrupa'ya Türkiye'den uzanacak
ABD merkezli teknoloji ve elektronik sektörünün yan sanayi proje uzmanı iConn, Doğu Avrupa ve Ortadoğu merkez bürosunu İstanbul'da açtı. Kendi üretimini yapan ve elektronik sektöründe yan sanayilere proje danışmanlığı yapan iConn, anahtar teslimi proje çözümlerine, montaj / ara montaj elektriksel aksam tedariğine İstanbul ofisi ile destek verecek.