kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Numan Kurtulmuş

'Seçim kalkışımız olacak'

Yaşar ÖZAY
07.03.2009
SABAH'ı ziyaret eden SP lideri Kurtulmuş, yerel seçimleri, partisinin kalkışa geçmesinin işaret fişeği gördüğünü söyledi..
AK Parti'nin yükşelişinin tek nedenini siyasetin yıpranmış olmasına bağlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş "Biz yerel seçimleri partimiz adına bir kalkışa benzetiyoruz. Genel seçimlerde partimiz merkeze oturacak hale gelecek" diye konuştu. SABAH gazetesini ziyaret eden Numan Kurtulmuş, yok oldukları, bittikleri yorumlarının yanlış olduğunu, partisine gençlerden ve kadınlardan yoğun bir ilgi gördüğünü belirterek şöyle dedi:

21 İLDE İDDİALIYIZ'
"Yaptığımız toplantılarda büyük katılımlarla karşılaşıyoruz. Halkımızın bizden çok istekleri var. Biz bu istekleri durmadan dile getiriyoruz. Saadet Partisi'nin bir milli parti olduğunu, anti- emperyalist, özgürlükçü ve maneviyatçı olduğunu anlatınca kitleler bizimle çalışmak için can atıyorlar. Ben bu nedenle yerel seçimleri işaret fişeği gibi görüyorum." Partisinin yerel seçimlerde beklenenin üstünde bir oy alacağı tahmini yapan Kurtulmuş, "Yaptığımız çalışmalarda Saadet Partisi'nin 21 ilde başarılı olduğunu gördük. Bu illerin başında Konya, Malatya, Elazığ, Bitlis, Muş, Bingöl, Düzce, Şanlıurfa ve Adıyaman geliyor. Bazı illerde AK Parti ile başa baş gidiyoruz. Biz adaylarımızı belirlerken tam demokratik bir seçim yaptık. AK Parti'nin aday seçiminde yaptığı yanlışlıklar bizi daha şanslı hale getirdi" diye konuştu.