kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Vitamin iğnesiyle yüz yenilediler

Başak ÇOKAN /MAGAZİN
03.03.2009
Bülent Ersoy önümüzdeki günlerde çıkacağı Avrupa turnesi öncesinde, yakın dostu Sevim Emre ile birlikte yüzüne vitamin enjekte ettirdi..
Geçtiğimiz yıl Pop Star yarışmasında Sevim Emre'nin stüdyodaki ön koltuklara misafirlerini oturtması Bülent Ersoy'u çileden çıkartmış ve ikili arasında soğuk rüzgârlar esmişti. Altı ay sonra Orhan Gencebay'ın araya girmesiyle barışan eski dostlar, birlikte Dr. Mustafa Karataş'a giderek yüzlerine vitamin enjekte ettirdi. Yüz gençleştirici olarak da bilinen operasyonla yüzüne vitamin özelliği olan serum enjekte ettiren Ersoy böylelikle çıkacağı Avrupa turnesi öncesinde kendisini yenilemiş oldu. Uygulamayı gerçekleştiren Dr. Mustafa Karataş, "Bülent Ersoy'a öncelikle alın ve göz çevresine botoks uygulaması, yüzdeki hafif boşlukları doldurmak için dolgu uygulamaları ve tabii yüzünü sıkı tutan vitamin enjeksiyonları enjekte ettik. Vitamin enjeksiyonları cildi sürekli nemli ve diri tutan bir sistemdir. Enjeksiyonlar C, E ve A vitaminlerinden oluşuyor. İnce iğnelerle yüz, boyun, dekolte veya ellere uygulanıyor.

BÜLENT ERSOY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ETKİSİ İKİ YIL SÜRÜYOR
Amaç, hücrelerin tekrar yenilenmesini sağlamak, cildin kan damar dolaşımını artırmak, cildi canlandırmak, kırışıklıkları azaltmak ve cildi sıkılaştırmaktır. Tek seansın etkisi iki yıl sürebiliyor. Ama öncelikle hastanın cildini değerlendirmek gerekiyor. Tedavi hastanın deri tipine ciltte lekelerin olup olmamasına göre belirleniyor" dedi.