kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Clinton'a 'Haydi Gel Bizimle Ol' diyecekler

Duygu GÜVENÇ / Başak ÇOKAN
03.03.2009
ABD Dışişleri Bakanı Clinton, Çiğdem Anad, Pınar Kür, Müjde Ar ve Aysun Kayacı'nın "Haydi Gel Bizimle Ol" programına katılacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Clinton'a 'Haydi Gel Bizimle Ol' diyecekler
ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ilk Ortadoğu turunda uğrayacağı Ankara'da Türk kadınına sürpriz yapacak ve 8 Mart Uluslararası Kadınlar Günü öncesinde 7 Mart'ta Türk kadınları ile bir araya gelecek. Clinton, resmi temaslarının ardından dört kadının sunduğu 'Haydi Gel Bizimle Ol' adlı programa katılacak. Yapımcılarından SABAH'ın aldığı bilgiye göre, Clinton, Kadınlar Günü nedeniyle sıradan bir röportaj vermek yerine böyle "özel" bir tercih yapmayı uygun buldu. Çiğdem Anad, bu konudaki talebin Amerikan Büyükelçiliği'nden geldiğini ve Hillary Clinton'ın kendi programlarını seçmesinden dolayı hem çok şaşırdıklarını hem de çok mutlu olduklarını söyledi. Anad, şöyle konuştu: Bize "Her katmandan kadını kucaklayan sadece sizin programınız var. Bu programda siyaset, aktüalite ve gündemdeki herşeyi konuşuyorsunuz ve de etkilisiniz. Bildik konuların dışında bir söyleminiz var. Dolayısıyla etkili bir program olarak görüyoruz. Bu yüzden sizin programınıza katılmak istiyoruz" dediler. Biz de gururla kabul ettik.

AŞK SKANDALINI SORACAK
Anad, sorularını şimdiden hazırlamaya başladığını da belirterek şöyle konuştu: "Hillary Clinton değerli bir insan, çünkü dünyada belirleyici bir özelliği var. Öncelikle dünya politikasını soracağım. Clinton bir sorunu çözerken kadınsı ya da annelik duygularıyla mı hareket ediyor, yoksa bir demir parçası mı? Ayrıca eşi Bill Clinton'ın geçmişte yaşadığı aşk skandalı ile ilgili, özel hayatıyla ilgili sorular da hazırladık." " Clinton hakkında araştırma yaptım" şeklinde konuşan Aysun Kayacı ise, "İddialı pek çok soru hazırlayacağım ama sorabilir miyim, bilemiyorum" dedi.