kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Erkekliği klarneti kadar iyi değilmiş!

03.03.2009
Serhan Seki, Hüsnü Şenlendirici hakkında ağır konuştu: Nasıl dünya çapında bir klarnetçiyse, erkekliği konusunda aynı şeyleri söyleyemem!..
Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki, 'Reha Muhtar'la Çok Farklı' programına telefonla bağlanarak; Hüsnü Şenlendirici için ağır sözler sarf etti. Reha Muhtar'ın "Bir kadın ve bir erkeğin birlikteliğinde, kadının tutuklanması durumunda yanındaki erkeğin tutumuyla ilgili ne düşünüyorsun?" sorusuna Serhan Seki'nin yanıtı sert oldu.

DENİZ SEKİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Çıksın söylesin!
"Erkeklik konusunda çok değineceğim şeyler var. Nasıl dünya çapında bir klarnetçiyse, erkekliği konusunda aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Aksini iddia ederse de 'çıksın karşıma söylesin' derim. Tırnak içinde; erkeklik konusunda, delikanlılık konusunda, şereflilik konusunda, insanlık konusunda, klarneti kadar ne kadar ustaysa, aynı şekilde söyleyemeyeceğim bu konular hakkında!" Bu sözler üzerine Reha Muhtar, Seki'ye "Şenlendirici'nin ne yapmasını beklerdiniz?" diye sordu. Serkan Seki'nin cevapları şöyle oldu:

Bize yaklaşamaz!
* "Ben olaydan sonra da gerekeni söyledim, hâlâ da söylüyorum. Bundan sonra Hüsnü Şenlendirici bir kilometre yakınımıza dahi gelemez! Eski konuştuğu efendi, düzgün, aklı başında Serkan ve ablamın ailesi olarak bizler yokuz...

* Kimsenin kimseye sahip çıkmasına gerek yok. O önce kendisine sahip çıksın! Kendisine sahip çıkılmak durumundadır şu anda. Sütten çıkmış ak kaşık gibi savunmaya falan kalkmasın.