kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Dünya güzelleri baklavaya hayran kaldı

Giriş Saati : 03.03.2009 12:10
Güncelleme : 03.03.2009 21:05
Yeni Haber
Dünya Medeniyetler Kraliçesi (Miss Civilization of the World) Güzellik Yarışması için farklı ülkelerden Gaziantep'e gelen güzeller, yedikleri baklavaya hayran kaldı.

Akkaya Prodüksiyon tarafından Gaziantep Royal Otel'de 7 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilecek olan Dünya Medeniyetler Kraliçesi Güzellik Yarışması için Gaziantep'e gelen genç kızlara şehrin meşhur tatlısı baklava ikram edildi. Yarışmanın ana sponsorlarından Şirvan Lokantası'nda ilk kez baklavanın tadına bakan 20 güzel, baklavaya hayran kaldıklarını ve Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduklarını söylediler. Yarışma hakkında değerlendirmelerde de bulunan kızlar, bütün yarışmacıların çok güzel olduğunu ancak yarışmayı kazanmak istediklerini belirttiler.

Yarışmada Türkiye'yi temsil edecek olan Eda Erkut da, Gaziantepli vatandaşların kendisine büyük ilgi gösterdiğini ve yarışmayı kazanma konusunda iddialı olduğunu söyledi. Yarışmanın sunuculuğunu yapacak olan sanatçı Ozan Orhon ise, dünyanın en güzel kızlarının Dünya Medeniyetler Kraliçesi Güzellik Yarışması'nda kıyasıya bir mücadele vereceğini ve böyle bir yarışmanın Gaziantep'te yapılacak olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Orhon, ''Dünyanın en güzel kızları burada yarışacak. Bana göre bütün kızlar birinci. İyi ki ben jüride değilim, yoksa çok zorlanırdım. Umarım bizim de, izleyenlerin de keyif alacağı bir yarışma olur'' dedi. Gaziantep baklavasına olan hayranlığını da dile getiren Orhon, ''Hem ben hem de kızlar baklavaya hayran kaldı. Gaziantep'te tadılacak çok lezzet var'' diye konuştu.

Yarışmaya katılan güzellerin isimleri ve ülkeleri ise şöyle:

"Eda Erkut (Türkiye), Sovkat Gasimova (Azerbaycan), Aleksandra Shevchenko (Beyaz Rusya), Melissa Van Oostveldt (Belçika), Diana Mocnaja (Estonya), İzlem Özbakers (Kıbrıs), Katharina Bondarenko (Almanya), Yekaterina Yusufova (Kazakistan), Zorana Bantic (Kosova), Leva Lase (Letonya), Anna Lebedeva (Litvanya), Mariana Mihajlovic (Karadağ), Saadia Himi (Hollanda), Anna Pohtimo (Finlandiya), Zorana Tasovac (Sırbistan), Aiga Ose (İspanya), Irada Guliyeva (Ukrayna)"

(İHA)