kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Dvd ekranı

YAVUZ BAYDAR
13.02.2009
Bluff (D Home)
Film:
* * Ekstralar: *
Üçlü bir ihanet, intikam ve kirli teklif öyküsü. Başarılı moda fotoğrafçısı Nicolas sevgilisi Margarita ile yaşarken, çalıştığı derginin sahibi Mallarino'yla ilişkisi olduğunu öğrenir. Tabii, hadise çıkar. Nicolas kızı kaybetmekle kalmaz, işinden de olur. Aylar geçer, olay kapanmaz, Nicolas sıkı takipleri sonucu eski patronunun Margarita'yı aldattığını fotoğraflarla tespit eder. Ama Mallarino'yu etkilemez bu. Onun Nicolas'a farklı bir karşı teklifi olacaktır. Felipe Martinez'in filmi çizginin biraz üstünde.

Lakeview Terrace Gözcü (Tiglon)
Film:
* * * Ekstralar: * *
Benzer temalar işlendi. Hani şu kötü komşu hikayesi. Bu kez Kaliforniya'dayız. Chris ve Lisa hayallerindeki eve taşınan yeni evliler... Tam "oh" dedikleri anda, LAPD polisi olan komşu Abel Turner tepelerinde biter. Abel, "karışık" (siyah-beyaz) evliliklere karşıdır ve çifte "Çekin gidin," der. Ve kabus başlar. Bela üstüne bela.
Önceleri pek ciddiye almasalar da Abel'in polis arkadaşları da ona destek çıkınca iş savaşa dönüşecektir.

Bangkok Dangerous / Zor Karar (Sony BMG)
Film:
* * * Ekstralar: * * *
Bu kadar zayıf oyunculuk kabiliyetine rağmen Nicholas Cage neden başrolleri hala kapıyor, anlamak mümkün değil. Gene alık bir ifadeyle karşımızda. Onun müthiş usta bir kiralık katil olduğuna inanmamız gerekiyor. Takma adı Joe olan bu katil, Surat adlı mafya babasına dört leş teslim etmek üzere Bangkok'a geliyor. Burada Kong adlı bir yardımcı tutuyor ama dilsiz bir kıza da tutuluyor. Hikaye sıradan ama yönetmen Pang biraderler enfes gece sahneleriyle harika bir Bangkok anlatıyor. Soluk soluğa, sonu gözü rahatsız etmeyen, hoş bir Çin aksiyonu.

My Life as a Dog (A&E Film)
Film:
* * * * Ekstralar: * * *
İsveç sinemasının o kendine has 'dobra dobra' üslubuyla, dünya sinemasına kazandırdığı bir mücevher. Yönetmen Lasse Hallström'e uluslararası şöhret kazandıran hikaye, ağır hasta olan annesi tarafından taşradaki dayısının ırak evine gönderilen 12 yaşındaki Ingemar'ın yürek paralayan macerası.
Yalnızlık ve terk edilmişlik üzerine bir ağıt gibi gelişen filmde bir çocuğun olgunlukla sert randevusu işlenmekte.
İçinde insana ait bir define barındıran bu yapıtı gözlerden uzak tutmamak gerek.
Haberin fotoğrafları