kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
TAKDİR TOPLADI Bir gün önce dedesinin cenazesinde göz yaşları döken genç oyuncu, bir gün sonra kadrosunda yer aldığı 'Adab-ı Muaşeret' filminin çekimlerine katılmak için sete geldi. Filmde Yıldız Asyalı ile birlikte rol alan Tarık Ündüz, büyük takdir topladı.

'Adab-ı Muaşeret'te ilk ders: İş disiplini

Öner ÖNGÜN MAGAZİN
21.02.2009
Gazanfer Özcan'ın torunu Tarık Ündüz, cenazeden bir gün sonra film çekimindeydi. İlaçla ayakta duran Ündüz "İş disiplini dedemden kalma" dedi..
Mars Film ve Yerli Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Eser Yazıcı'nın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Emre Akay'ın yaptığı "Adabı Muaşeret" adlı gençlik komedi filminin çekimleri oyuncu kadrosu ve kadın rap sanatçısı Sultana'nın da yer aldığı parti sahnesi ile tamamlandı. Önceki gün Beyoğlu'ndaki Yeni Emek Gösteri Merkezi'nde çekilen filmin son sahnesine hafta içinde dedesi Gazanfer Özcan'ı kaybeden Tarık Ündüz başta olmak üzere deneyimli oyuncular Salih Kalyon, Yıldırım Öcek ve Yıldız Asyalı'nın da aralarında bulunduğu filmde yer alan oyuncular katıldı.

'PROJEYE DEDEM DESTEK VERDİ'
Ayakta güçlükle durabilen ve ilaçla sete gelen Ündüz, üzüntülü ve bitkin olmasına rağmen büyük fedakârlık yaparak sete gelmesini, "Bu bana dedemden öğretilen iş disiplinidir. Hayat devam ediyor" diyerek açıkladı. Ündüz, Gazanfer Özcan'la ölmeden önce bu proje hakkında konuştuklarını ve dedesinin kendisine çok büyük destek verdiğini de sözlerine ekledi. Filmde Tarık Ündüz'ün canlandırdığı Aykut karakterinin matematik öğretmeni olan babası Nurettin'i canlandıran deneyimli oyuncu Salih Kalyon ise, daha önce Gazanfer Özcan'la aynı sahneyi paylaştığını ve şimdi de Özcan'ın torunuyla aynı projede yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Haberin fotoğrafları