kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Oteller Sevgililer Günü'ne hazırlanıyor

Giriş Saati : 07.02.2009 10:31
Güncelleme : 07.02.2009 16:16
Yeni Haber
Antalya'daki oteller, 14 Şubat Sevgililer Günü için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bazı oteller dönen odalarda bir gece, Romeo ile Juliet eğlence paketi, mum ışığında akşam yemeği gibi alternatifler sunarken, bir otelde de Sertab Erener, sevgililer için sahne alacak.

Beş yıldızlı Talya Oteli, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sadece eğlenceye yönelik bir gece hazırladı. Ünlü sanatçı Sertab Erener'in sahne alacağı gecede, Erener, yeni albümünden parçalar seslendirecek. Sertab Erener'i izlemek isteyenler, otelde konaklamaları halinde kişi başına 250, sadece konseri izleyecekler ise 75 TL ödeyecekler.

Türkiye'nin ilk ve tek dönen oteli unvanına sahip The Marmara Antalya, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bir paket program hazırladı. 13-15 Şubat tarihlerini kapsayan program çerçevesinde, açık büfe kahvaltı, canlı müzik eşliğinde akşam yemeği paket fiyatı 450 TL olacak. Otelde konaklayacak sevgililer için ayrıca, yastık kılıflarına isimlerinin baş harfleri özel olarak işlenecek. Paket fiyata, havaalanından otel transferleri de dahil olacak.

ROMEO İLE JULIET GECESİ

Dedeman Antalya Hotel & Convention Center, Sevgililer Günü'nde romantik bir gün geçirmeyi dileyen çiftlere, cazip konaklama ve gala yemeği alternatifleri sunuyor.

14 Şubat'ta otelin Romeo ile Juliet konaklama paketini tercih edenler, Akdeniz ve Toros Dağları manzaralı delüks odada, tek gecelik konaklama, otele erken giriş otelden geç ayrılma imkanı, İrem & Lilia'nın piyano ve keman ile canlı müzik performansı eşliğinde mum ışığında özel mönü ve limitsiz yerli içki sunumu, canlı müzik eşliğinde Türk mutfağının en favori kahvaltı ve lezzetleri ile Türk Brunch ile tüm harcamalarda yüzde 15 indirim olanaklarından yararlanabilecekler. Hediye çekilişinin de yapılacağı etkinlikte, bir çifte, 14 Şubat akşamı Sevgililer Günü'ne özel dekore edilmiş balayı süitinde konaklama imkanı sunulacak. Dedeman'da Romeo ile Juliet paketi iki kişi 170 YTL, sadece mum ışığında, müzik eşliğinde akşam yemeği için ise kişi başına 70 TL ödenecek. Antalya'da bazı lüks restoran ve barlar da 14 Şubat Sevgililer Günü için çeşitli eğlenceler düzenleyecek.

POYD BAŞKANI ŞİMŞEK

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Volkan Şimşek, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Antalya'da açık olan otellerin, hem kendi müşterileri hem de dışarıdan gelecek müşterileri için çeşitli aktiviteler hazırladığına dikkati çekerek, şunları söyledi:

''14 Şubat sevgililer günü için oteller çok özel programlar hazırlıyor. Oteller çiftlere yönelik özel fiyatlar uygulayacak. Gelen çiftlerin güzel gün geçirmesi için gerek SPA merkezlerinde, gerekse restoranlarda çeşitli aktiviteler düzenlenecek. Hoş bir ortam, günün önemine göre müzik ve güzel bir yemek sevgililer gününün tamamlayıcıları olacak. SPA merkezlerinde ise çiftlere özel masajlar uygulanacak. Sevgililer gününde çiftlerin özel oldukları hissettirilecek.''

(AA)