kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

''Villa alana ev bedava''

Giriş Saati : 07.02.2009 12:09
Güncelleme : 07.02.2009 12:50
Yeni Haber
Didim'de bir inşaat firması, satışları artırmak amacıyla ''Bir villa alana bir ev bedava'' kampanyası başlattı.

Firma sahibi Rıdvan Eşin yaptığı açıklamada, dünyada ve Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle inşaat sektöründe de ciddi sıkıntılar meydana geldiğini belirtti.

Türkiye'de inşaat sektörünün ekonomideki yerinin çok önemli olduğunu ifade eden Rıdvan Eşin, sektörde yaşanan durgunluğun 5 aileden 3'ünün krizden etkilenmesi anlamına geldiğini söyledi.

Eşin, ekonomik krizden etkilenen vatandaşlara kolaylık sağlamak, inşaat piyasasına hareketlilik getirmek, bu sayede hem esnafın hem de vatandaşın yüzünü güldürmek amacıyla ''Bir villa alana bir ev bedava'' kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Eşin, kampanyayla ilgili şu bilgileri verdi:

''Kampanyadaki villalarımız ''king'' ve ''prince'' adını verdiğimiz villalarımızdır. 5 oda ve bir salondan oluşan king villaları, 63 müstakil villadan oluşmaktadır. Prince villaları ise 14 adettir. Bunlar 3 oda ve 1 salondan oluşmaktadır. Bu villalardan herhangi birini alana, yeni yapmakta olduğumuz 1 oda 1 salondan oluşan Doğan Güneş evlerinden birini ücretsiz veriyoruz. Vatandaşımızı 1 ev parasıyla 2 ev sahibi yapıyoruz.''

Rıdvan Eşin, kampanyanın 1 hafta önce başladığını, bu sürede 10 villa sattıklarını, villaların fiyatlarının kampanya başlamadan önceki fiyatlarla aynı olduğunu ve 220 bin TL'den satışa çıkarıldığını ifade etti.

Eşin, kampanyanın 1 ay süreceğini sözlerine ekledi.


"EV ALANLARA ARABA HEDİYE"