kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İzmir'de patlama

AA
Giriş Saati : 05.02.2009 17:13
Güncelleme : 05.02.2009 19:38
Yeni Haber
Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün kapısının önünde patlama meydana geldiği bildirildi.

Edinilen ilk bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü önünde bir polisin elinde bulunduğu belirtilen patlayıcı madde infilak etti. Polis ağır şekilde yaralandı. Aliağa Kaymakamı ve diğer yetkililer olay yerine geldi.

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Aliağa Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada yaralanan bomba imha uzmanı polis Bilal Konakçı'nın Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisinin sürdürüldüğünü bildirdi.

Çapkın, Bilal Konakçı'nın daha önce ele geçirilen ve imha edilmesine karar verilen patlayıcı maddeyi emniyet müdürlüğü binasından çıkarırken patlamanın meydana geldiğini kaydetti.

Çapkın, ''Patlamada yaralanan polisin tedavisi Ege Üniversitesi Hastanesi'nde sürüyor'' dedi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Konakçı'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki patlamayla ilgili olarak, ''Polis memurumuz, daha önceden ele geçirilen ve imha edilecek olan bombaları yere koyuyor ve patlama gerçekleşiyor'' dedi.

Kaya, olay yerinde inceleme yaptıklarını ve güvenlik kameralarından olayı izlediklerini kaydetti. Kaya, şöyle konuştu:
''Bomba imha uzmanı olan polis memurumuz şu anda ağır yaralı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceledik. Polis memurumuz elinde bir poşetle dışarı çıkıyor, yere koyuyor ve patlama oluyor. Gördüğümüz bu. Daha önceden biri balıkçılardan diğeri de intihar eden bir kişiden ele geçen bomba bunlar. Daha önceden imha kararları çıkmıştı. Bunlardan biri patlamış olabilir diye düşünüyoruz.''