kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Özel hayata saygı gereği, Arda Turan’ın haberde söz edilen fotoğraflarını değil arşiv fotoğrafını kullandık.

Arda, internetteki fotolara isyan etti

05.02.2009
Eski sevgilisiyle özel fotoğraflarını internette gören futbolcu Arda Turan isyan etti: "Bunları sızdıranlar özel hayatıma hiç saygı duymayan kişilerdir"..
Galatasaray takımının başarılı oyuncusu Arda Turan, futbol hayatının dışında özel hayatıyla gündeme gelmekten geri kalmıyor. İki yaz üst üste Bodrum'da yaptığı kaçamaklarla objektiflere yakalanan hatta "Bu Arda Çok Formda" başlıklarıyla haber olan ünlü futbolcu bu kez 1.5 yıl önce aşk yaşadığı model Nazlı Öztürk ile ev ortamında samimi şekilde çekilmiş pozlarıyla konuşuluyor. Berk Bulgulu isimli bir elektronik posta adresinden tüm internet sitelerine gönderilen fotoğraflarda Turan, eski sevgilisi Nazlı Öztürk'le öpüşürken görünüyor.

YAYINI DURDURMADI
Ünlü futbolcu fotoğrafların internet sitelerinde yayınlanmasının ardından yaptığı açıklamada isyan etti. "1.5 yıl öncesine ait bu fotoğrafların internet sitelerine düşeceğinden gece haberim oldu. Yayını durdurmaya çalıştım, başaramadım. Şu an beraber olduğum kız arkadaşım da bu durumdan haberdar. Kaldı ki; ne ben ne de fotoğraftaki arkadaşım evli değiliz. İnsanın geçmişinde bir kız arkadaşı ile bu tarz görüntülerinin olması son derece normal. Bu fotoğrafları sızdıranlar özel hayatıma saygı duymayan kişilerdir. Kimler olduğu ortaya çıktığı takdirde haklarında hukuki işlem başlatılacaktır" dedi.

'KARALAMAK İÇİN'
Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada durum, Arda Turan'a yapılan çirkin bir saldırı olarak nitelendirildi. Açıklamada Turan şunları söyledi: "Takımımızın zorlu maçlarının olduğu bir süreçte gerek futbolumu gerekse çalışma anlayışımı ve formam için mücadele aşkımı hiçbir dış güç ve entrikanın karalayamayacağını buradan bir kez daha kamuoyuyla paylaşmak isterim."