kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aşk olsa iyi olur

Giriş Saati : 04.02.2009 09:11
Güncelleme : 04.02.2009 23:27
Yeni Haber
Oyuncu Murat Han, aşkın insanı çok pozitif etkilediğini belirterek, "Aşk olsa iyi olur" dedi.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; Türkmax kanalında Serra Yılmaz'ın yemek programının konuğu olan oyuncu Murat Han, Yılmaz'ın aşk ile ilgili sorularını yanıtladı.

MURAT HAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

"Aşk olsa iyi olur. O da çok kolay gelen bir şey değil. Arayınca bulunan bir şey değil. Olursa güzel olur tabii. Aşk güzel bir duygu" diye konuşan Murat Han, aşık olduğu zamanların en yaratıcı zamanlar olduğuna değindi.

Aşkın kendisi üzerindeki etkilerinden de bahseden Murat Han, "Bir kere enerji olarak olabileceğin seviyenin en üstünde oluyorsun. Pozitif oluyor insan her zaman. O yüzden bana getirdikleri oldu. Aşk olmadan da o duyguları yaşatmayı, o pozitifliği bulmayı öğrenmemiz gerekiyor bence" diye konuştu.

Aşkın insanın kendi ihtiyaçları ile alakalı olduğu fikrinden de bahseden Murat Han, insanın daha çok yaşamak istediği duyguları yaşayabilmek için aşka tutunduğuna değindi.

Han, "Bu heyecanı coşkuyu yaşamak istiyoruz. Bunu yaşamak için de o senaryoya bir başrol oyuncusu arıyoruz. Sonra onu buluyoruz. Bir süre sonra bu şekil değiştirebiliyor. İki yıl sonra belki o ilk 3 ayda, 6 ayda hissettiğiniz şeyi hissetmiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Murat Han, aşkın karşıdaki insanın kişiliğini tanıyıp onun özelliklerini sevme noktasına gelmesinin önemine işaret etti.