kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Şubat 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

03.02.2009
TMSF ile Aksoy'un kasa krizi
Batık İktisat Bankası'nın eski patronu Erol Aksoy'un kızı Eda Deniz Aksoy, kendisine ait bir kiralık kasanın TMSF tarafından açılıp, içinde bulunan "çeyiz" niteliğindeki ziynet eşyalarına el konulduğu iddiasıyla dava açtı. Eşyaların küçük çocuk nazarlığının yer alması dahil, çocukluktan kalma ve aile yadigarı olduğu öne sürüldü.
Hasan ERŞAN

Verimsize 60 bin TL ceza var
Elektrik İşleri Etüt İdaresi'nin tebliği ile 1 Ocak 2009'dan itibaren, Enerji Verimliliği Yasası ile enerjiyi verimli kullanmayanlara yönelik olarak idari para cezaları yüzde 12 oranında artırıldı. Enerjiyi verimli kullanmayan işletme, bina sahipleri ve yöneticilerin ödeyecekleri idari para cezaları 600 TL ila 60 bin TL arasında değişiyor.

Tamek, hedefi zirveye koydu
Pepsi Bottling Group (PBG) Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Deniz Aktürk Erdem, 46 yıldır işbirliği yaptıkları Tamek'in meyve sularıyla önümüzdeki yıllarda lokal meyve suları arasında en çok tüketilen marka olmasını hedeflediklerini belirtti. 1962'den bu yana Türkiye'de Pepsi distribitörlüğünü Tamek Gıda'nın yaptığını belirten Erdem, Tamek'in ürettiği meyve sularının dağıtım ve pazarlamasında, PBG ile işbirliğine devam ettiğine dikkat çekti.

"Kriz Alarko'yu teğet geçti"
Alarko Holding Yönetim Kurulu üyesi Leyla Alaton, grubun krizi önceden hissettiğini belirterek, "Kriz bizi şimdilik teğet geçti diyebiliriz" dedi. TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen sohbet toplantısına katılan Alaton, Alarko grubunun krizi bahane ederek çalışanları işten çıkarma gibi bir eylem içine girmediğini belirterek, "Sayfa sayfa reklam vererek saygınlık kazanılmaz. Önce çalışanının saygınlığını kazanmanız gerekli'' dedi.