kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

5 katlı binada yangın

Giriş Saati : 03.01.2009 16:09
Güncelleme : 03.01.2009 22:06
Yeni Haber
Bayrampaşa'da bir binada çıkan yangında, aralarında bir bebek ve çocuklar ile kadınların da olduğu 20 kişi dumandan etkilendi.

Altıntepsi Mahallesi Yahya Kemal Caddesi'nde yer alan ve alt katı iş yeri üst katları da konut olarak kullanılan 5 katlı binanın girişinde çıkan yangın, yoğun duman oluşturdu. Dumanın merdiven boşluğunu doldurması yüzünden üst katlarda oturan ve mahsur kalan çok sayıda kişi, olay yerine çağrılan itfaiye görevlilerince merdiven ve çevredeki vatandaşların yardımı ile tahliye edildi.

Binadan çıkarılan Havva Demirbağ (60) ile yaşı 18'den küçük olan torunları Ferhat, Serhat ve Sedanur Demirbağ ile yine küçük yaştaki Sevim Ur, 1 yaşındaki Fulya Karakolcu, Elif Damla Karakolcu (9), Emine Akman (63), Kağan Akman (5), Ceylan Akman (4) Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesine, aynı aileden olan Melek, Seyhan, Şirin ve Betül Kınay, Hatice Karaca ve oğlu Orhan Karaca, Hacer Yücesoy, Ufuk Yücesoy, Muhammet Eren ile Erdal Ege de Bayrampaşa Devlet Hastanesine götürüldü.

Hastane yetkilileri, bu kişilerin dumandan etkilendiğini belirterek, bazılarının hastanedeki ilk müdahalenin ardından taburcu edildiğini bildirdi. Binanın girişinde hasara neden olan yangın, itfaiye ekiplerince üst katlara sıçramadan söndürüldü.

İtfaiye yetkilileri, ilk belirlemelere göre yangın, binanın girişindeki elektrik saatlerinin bulunduğu bölümde başladığını bildirdi.

(AA)