kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Genç öğretmen çiftin yapılan otopsilerinde suda boğularak öldükleri tespit edildi.

Öğretmenleri kaza ayırdı

Nesibe Ceyhan - SABAH
03.01.2009
Nişan hazırlığı yapan iki öğretmen, alışveriş yapmak için çıktıkları yolda buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan otomobilin dereye uçması sonucu hayatını kaybetti..
Ordu'da dün sabah meydana gelen kazada, Aybastı ilçesi Pelitözü beldesi ilköğretim okulunda görevli Ender Baştürk (24) ile Çakırlı beldesi ilköğretim okulunda görevli sınıf öğretmeni Suzan Ebru Yılmaz (26) hayatını kaybetti. Nişan hazırlığı yapan öğretmenlerin, kar nedeni ile okulun tatil olmasını fırsat bilerek nişan alışverişi yapmak istediği öğrenildi. Göller beldesi yol ayrımında bulunan köprüden geçerken buzlanma nedeniyle kayarak kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki dereye uçtu. Otomobilin içinde mahsur kalan Baştürk boğularak öldü. Yılmaz ise olay yerine gelen Göller Belediyesi işçileri tarafından kurtarıldı. Ancak hastanede yaşamını yitirdi.

TOPRAĞA VERİLDİLER
3 yıllık öğretmen olan Ender Baştürk'ün cenazesi Perşembe ilçesi İmeçli Köyü Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra meslektaşlarının ve akrabalarının omuzlarında getirildiği aile kapristanında toprağa verildi. Suzan Ebru Yılmaz'ın cenazesi ise Ulubey ilçesi Hocaoğlu Köyü'nde defnedildi. Oğlunun cenazesinde gözyaşı döken baba Şinasi Baştürk, "Arkadaşları uyarmışlar. Gitmeyin yollar kötü demişler. Ama onlar hafta sonu ailelerin yanında olmak istedikleri için yola çıkmışlar" dedi.