kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Güldane Özdilli

Kaza geçiren oğluna giderken kazada öldü

Erol TAŞKAN - SABAH
03.01.2009
Çorum'daki kazayı haber alır almaz İstanbul'dan yola çıkan anne, Kırıkkale'deki kazada can verdi. Oğul Serkan Özdilli hayati tehlikeyi atlatamazken, kazada beyin ölümü gerçekleşen arkadaşının organları ise ailesi tarafından bağışlandı..
Herkesin 2009 yılına girmek için heyecanla beklediği yılbaşı gecesi Çıplak ve Özdilli aileleri için kâbusa dönüştü. Yılbaşı akşamı Çorum'da meydana gelen trafik kazasında Serkan Özdilli ve arkadaşı Gökhan Çıplak ağır yaralandı. Yoğun bakıma alınan Çıplak'ın ailesi hemen hastaneye koşarken, Özdilli'nin İstanbul'da bulunan annesine acı haber ulaştırıldı.

OĞLUNU GÖREMEDİ
Anne Güldane Özdilli (53), kızı Şenay, damadı Sinan ve torunu Furkan Yavuz Karakuş (10) ile birlikte Çorum'a gitmek üzere yola çıktı. Sinan Karakuş (30) yönetimindeki otomobil, Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 20'nci kilometresindeki Bahşılı köyü yol ayrımında orta refüje çarparak takla attı. Kazada otomobildeki biri çocuk 4 kişi yaralandı. Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Güldane Özdilli, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Oğluna kavuşamadan hayatını kaybeden annenin ölümü, Özdilli ailesini acıya boğdu. Annesinin öldüğünden habersiz olan Serkan Özdilli'nin hayatı tehlikesinin ise devam ettiği öğrenildi.

AİLE ONAY VERDİ
Yılbaşı gecesi kaza yapan gençlerden Özdilli'nin arkadaşı Gökhan Çıplak'ın ise beyin ölümü gerçekleşti. Oğlunun tedavi gördüğü Çorum Devlet Hastanesi'nde Personel Şube Müdürlüğü Bölüm Şefi olarak görev yapan baba Hasan Çıplak, oğlunun beyin ölümünün gerçekleştiği haberini aldı. Henüz 19 yaşında olan Gökhan Çıplak'ın ehliyet alırken organ bağışı yaptığını tespit eden doktorlar, Çıplak ailesinin kararını sordu. Anne Saliha Çıplak ve baba Hasan Çıplak, oğullarının organ bağışı konusunda istekli olduğunu bildiklerini belirterek, yapılacak organ bağışına onay verdi.
Haberin fotoğrafları