kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Freni patlayan kamyon dehşet saçtı: 2 ölü

Giriş Saati : 02.01.2009 14:02
Güncelleme : 02.01.2009 18:53
Yeni Haber
Gaziantep'te freni patlayan kamyonun, bir yaya ile bir otomobil ve bir kamyonete çarpması sonucu 2 kişi öldü.

Gatem Sebze Hali Kavşağı'nda Abdüllatif Sezer yönetimindeki 63 FF 921 plakalı kamyon, freninin patlaması sonucu yolun karşısına geçmeye çalışan Sakine Avcı'ya çarptıktan sonra, Mehmet Aslan'ın kullandığı 27 UF 677 plakalı kamyonet ve ile sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 27 LS 918 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, Sakine Avcı ile otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın ardından, çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, olay yerine gelen Sakine Avcı'nın yakınları sinir krizleri geçirdi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yöneticilik yaptığı bildirilen bir kişi ise kimliği belirlenemeyen sürücünün, arkadaşı olduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu. Ölen kişinin o olup olmadığını öğrenmek için yakınlarını telefonla arayan yöneticisi, telefonda güçlükle konuştu. Kamyonun altında kalmaktan son anda kurtulan Ahmet Oğun, kaza anını şöyle anlattı:

"Kırmızıda duruyorduk. Yeşil yandı kalktım. Hareket halindeyken kamyonun kadına vurduğunu gördüm. Sağa kaçmasaydım. Ben de kamyonun altında kalacaktım. Şoförü gördüm. Kamyonun içinde çırpınıyordu ancak birşey yapamıyordu."

Sakine Avcı'nın üvey evladı Veli Taşar ise "Benim üvey annem. 4- 5 çocuğu var. Biri İstanbul'da askerlik yapıyordu. Terhisine 40 gün falan kalmıştı. Evde de 4 çocuğu daha var" diye konuştu.

Sakine Avcı'nın dilencilik yaparak çocuklarının geçimini sağladığı, Cuma günü olduğu için GATEM'e sebze ve meyve toplamanın yanı sıra dilenmek için geldiği öğrenildi. Kamyon sürücüsü Abdüllatif Sezer gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(CİHAN)