kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Hülya Avşar, 'Medyatik programında yeni bir şov programı yapacağını da söyledi

Zehra'nın ayakkabısı yırtıldı ama almadım

01.01.2009
Hülya Avşar, özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Kızı Zehra'yı şımartmadığını söyleyen Avşar: 10 gündür ayakkabı için inliyor. Alacağız ama eskisi yırtıldığı için.....
Yüksel Aytuğ ve Doğa Rutkay'ın sunduğu 'Medyatik' programının yılbaşı konuğu Hülya Avşar'dı. Avşar Kızı programda kardeşi Helin Avşar'ı nasıl dövdüğünden, kızı Zehra'nın yırtık ayakkabılarına çok ilginç açıklamalarda bulundu. İşte anlattıkları:

BANA 'HOŞ' DESİNLER!

Helin gençliğinde yaşaması gereken her şeyi yaşadı, şimdi uslandı. Ona hiç kızmadım, sadece merak ettiğim zamanlar oldu. Hatta bir kere sabaha karşı eve gelmemişti. Zehra bebekti ve ben onu pencerede bekliyordum. Arabasının otoparka girdiğini gördüm. Öyle sinirlenmiştim ki; gecelikle otoparka fırladım. Önce yanındaki arkadaşını hırpaladım, Helin'i de yukarıda hallettim. Hem de öyle bir hallettim ki, yan apartmandan Kaya, "Ne oluyor?" diyerek geldi.

Kendimi çok beğeniyorum. Bu bir gerçek... Her sabah aynaya baktığımda gördüğüm görüntüden hoşnutum ama artık güzel olma peşinde değilim! Yaşlandıkça hoş oluyorum. Bana 'Hoş kadın' denmesini tercih ederim.

Kaya'yla iyi günde kötü günde beraber olduk. Neticede çocuğumun babasıdır. Ayrıca Zehra'da bunun etkilerinin çok iyi olduğunu gördüm. Zehra, boşanmış anne- babaların çocukları arasında en az zarar gören çocuklardan....

Zehra'nın başarısı için elimden geleni yapıyorum, hayatın gerçeklerini çocuğun gözünün içine bakarak ve bir yetişkinle konuşur gibi anlattığınızda zaten anlıyor. Ben Zehra'ya her zaman "Sen benim çocuğumsun ama sen önce tek başına bir şahsiyetsin" diyorum. Hobileri olmasını istiyorum.

AZI DA BİLSİN

Zehra, zengini fakiri, azı çoğu iyi bilen bir çocuk. Tabağında asla yemek bırakamayacağını bilir. Bir eşyasını kaybettiğinde biliyor ki, yenisi yok! Zehra, 10 gündür yeni bir ayakkabı için inliyor. Ben de "Dur bakalım" diyorum. Öyle kolay değil! Önce heveslenecek ki, her şeyin kıymetini anlasın. Ayakkabı alacağız ama yırtık olduğu için... Köşede beklesin diye değil!
Haberin fotoğrafları