kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Parkta 6 gence satır ve silahlı saldırı: 1 ölü

Barış SÖZAL-Deniz DERİN - Serdar CANİPEK /SABAH
01.01.2009
Parkta yılbaşı gecesi bira içip gürültü yaptıkları iddia edilen altı genç, Bekir Yavuz adlı kişinin saldırısına uğradı. 18 yaşındaki Soner Karaağaç hayatını kaybetti..
İstanbul Bahçelievler Haznedar İstanbul Evleri Sarmaşık Sokak'ta bulunan Nejat Uygur Parkı'nda gece yarısından sonra saat 01.00'de toplanan 16-20 yaşları arasındaki altı arkadaş yanlarında getirdikleri biralarla yeni yılı kutladı. Aralarında sohbet edip eğlenen gençlere bir süre sonra aynı mahallede yaşayan Bekir Yavuz (27) adlı kişi müdahale etti. Daha sonra parktan ayrılan Yavuz, 10 dakika sonra tekrar parka geldi. Daha önce bir cinayete karıştığı öne sürülen Yavuz, 6 gence "Neden içki içip gürültü yapıyorsunuz" diyerek satır ve silahla saldırdı. Gençler bir anda kaçmaya başladı. Saldırgan kaçan gençlerin arkasından silahla ateş etti. 18 yaşındaki Soner Karaağaç boynuna isabet eden tek kurşun ile 20 yaşındaki Mustafa Uçan göğsüne, 16 yaşındaki T.Y. ise kasığına isabet eden kurşunlar ile yaralandı. Çevre sakinleri tarafından hastaneye kaldırılan Soner Karaağaç hayatını kaybetti. İki yaralının da hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Polisler saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

'BİR KİŞİ DAHA VARDI'
Oğlunun ölüm haberi ile yıkılan Bağ-Kur emeklisi baba Önder Karaağaç hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun ve arkadaşlarının bira içtikleri iddiasını kabul etmeyen Önder Karaağaç, "Yeni yıla birlikte girdik. Daha sonra çocuğumun arkadaşları geldi. Saat 01.00'de evden çıktı. Bir saat sonra ise ölüm haberi geldi" dedi. Yaşanan dehşeti gören görgü tanıkları ise olay sırasında saldırganın yanında bir kişinin daha bulunduğu iddia etti. Tanıklar Bekir Yavuz'un gençlerin arkasından bir elinde silah bir elinde satır ya da döner bıçağı benzeri bir aletle uzun süre koştuğunu öne sürdü.
Haberin fotoğrafları