kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sağlık turu

01.01.2009
'Kürtaj ol' diyen doktora inat sağlıklı
İngiltere'de Leeds kentinde bebek bekleyen Gaynor ile Lee Purdy çiftine, bebeğin kalbinin bir bölümünün çok dar olduğu, doğumdan sonra açık kalp ameliyatı gerektiği söylendi ve ileriki aylarda gelişim sorunu da olduğu anlaşılınca doktorlar tarafından kürtaj tavsiye edildi. "Bir kez bile kürtaj olmayı aklıma getirmedim" diyen ve 1 kilo 200 gram ağırlığında Kai'yi dünyaya getiren anne Gaynor Purdy, bebeğinin tam sağlığına kavuşması üzerine yeni yıla mutlu girdi.
DIŞ HABERLER

Üzümdeki vitaminler kanser riskini azaltıyor
ABD'nin Kentucky Üniversitesi'nde yapılan araştırmalarda, üzüm çekirdeğinin kansere yakalanma riskini azalttığı saptandı. Uzmanlar, bir ilaç üstünde çalışmalarının sürdüğünü bunun kan kanserine karşı savaşta önemli bir adım olacağını vurguladı. Üzüm çekirdeğinin 24 saatte lösemiye yol açan bakterilerin yüzde 76'sını temizlediği belirtildi.
DIŞ HABERLER

'Televizyonu bakıcı olarak kullanmayın'
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Didem Öztop, TV'nin bakıcı olarak kullanılmaması gerektiğini belirterek, "çocukların şiddetle çizgi filmlerde karşılaştıklarını, televizyon ve internetin, çocukların tüketim toplumu bireyi olmasına yol açtığını" belirtti.
AA

Uzatacağım derken saçınızdan olmayın
İngiliz dermatolojistler kaynak, örgü ya da başka yollarla saça yapılan eklemelerin saç kökünde baskı yarattığını ve bunun da dökülmeye neden olduğunu belirtiyor. Saç kökleri zarar gören pek çok kadının daimi kellik sorunuyla karşı karşıya kaldığı dile getiriliyor. Christina Aguilera, Britney Spears gibi ünlülerin saçlarının kısmen döküldüğü belirtildi.
DIŞ HABERLER