kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Palin anneanne oldu

Giriş Saati : 30.12.2008 07:15
Güncelleme : 30.12.2008 22:53
Yeni Haber
ABD başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin başkan adayı McCain'in yardımcısı olarak atanan Sarah Palin'in kızı Bristol'ün beklenen doğumu gerçekleşti. Palin'in bekar olan kızının erkek arkadaşından hamile kalması seçim kampanyaları döneminde büyük tartışmalara ve eleştirilere neden olmuştu.

ABD'de gerçekleştirilen son seçimlerde Cumhuriyetçilerin başkan adayı McCain'in yardımcısı olarak atanan Alaska Valisi Sarah Palin anneanne oldu. Seçim kampanyaları döneminde de çokça tartışılan ve gündeme getirilen Palin'in 18 yaşındaki kızının hamileliği nihayet sonlandı. Erkek arkadaşından hamile kalan Bristol'ün 3.3 kilogram ağırlığında erkek bir çocuğu oldu. Palin'in teyzesi Coleen Jones, bebeğe Tripp Easton Mitchell Johnston adının verildiğini bildirdi. Jones, "Bu mükemmel bir şey. Bebeğin durumu iyi. Bristol de son derece sağlıklı. Herkes çok mutlu" diye konuştu.

Bu arada bebeğin babası Levi Johnston, bir elektrik teknisyeni olmak için staj görüyor. Bristol ise Wasilla'da muhabirlik kursu görüyor. Çiftin 2009 yılı içinde evlilik planları yaptıkları belirtiliyor.

Öte yandan Sarah Palin ve eşi Todd, seçim döneminde medyada yer alan haberlerin ardından yaptıkları basın açıklamasında, "Güzel kızımız Bristol, bizim düşündüğümüzden daha çabuk büyüdüğünü gösteren bir haberle yanımıza geldi. Bristol'ün bir bebek dünyaya getireceğini öğrendiğimiz ve bizlerin de birer büyükanne ve büyükbaba olacağımız için mutluyuz" ifadelerini kullanmıştı.

İHA
Haberin fotoğrafları