kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

2009, sürprizler, skandallar ve değişim yılı

25.12.2008
Ünlü astrolog Yasemin Boran, 2009'da yıldızların Türkiye, dünya ve burçlar üzerindeki etkilerini SABAH CUMARTESİ için araştırıp, yazdı. Yeni yılda, kendinizi her alanda sürprizlere hazırlayın. Çünkü aşkta, ekonomide ve siyasette büyük değişimler yaşanacak, değerler değişecek..
2009'da her alanda; aşk, ekonomi ve siyasette sürprizler ve skandallar var. Satürn-Uranüs zıtlığı, seneye damgasını vuracak. Dünya, şimdiye kadar alışmış olduğu sistemi tamamen değiştirmek zorunda kalacak. Sarsıcı olaylar sonucunda özellikle ekonomik ve siyasi alanda değişimler yaşanacak. 2008'in son aylarında yaşanan değiştirici olaylar, 2009'un eylülünde tamamen ortaya çıkacak. Jüpiter, 5 Ocak günü burç değiştirerek Kova burcuna giriyor. Ve bütün yıl da Kova'da kalacak. Bu durum, bütün ateş ve hava burçlarına şans verecek. 2009, 2010'un hazırlığıyla geçecek. Bu yıl, beş yıllık sürecin de başlangıcı... (www.yaseminboran.com)

SÜRPRİZ AŞKLAR YAŞANABİLİR
2009'da aşk, her zaman olduğundan daha fazla anlam kazanacak.
Çünkü genellikle çok sarsıcı olayların meydana geldiği dönemde, büyük aşklar da yaşanır. Ayrıca şimdiye kadar özellikle gizli tutulan her konu ortaya çıkacak. Şimdiye kadar bebek sahibi olamayanlar, bu yıl sürpriz bebekler dünyaya getirebilir.

TÜRKİYE'NİN ÖNEMİ ARTACAK
2009'da bütün dünyada yeni yapılanmanın oluşumu hissedilecek. Dünya, dikkatini zirveye odaklıyor. Türkiye, dış dünya ile ilişkilerini yenileyecek, dünyanın dikkatini çeken bir ülke konumuna gelecek. 2009, yeraltı kaynakları ve gizli cevherlerin de ortaya çıktığı bir yıl olacak. Şubat ayında meydana gelen tutulmayla Türkiye için değişim süreci başlıyor. Finans sektörü, banka ve borsalar bundan etkilenecek. Bütün değerler değişecek. Yatırım araçları yenilenecek.

BUGÜNLERE DİKKAT!
26 Ocak, 9 Şubat, 7 Temmuz, 22 Temmuz ve 6 Ağustos günleri çok etkileyici ve değiştirici zamanlar... Kendisiyle ilgili değişimi gerçekleştirmek isteyenler, bu günlerde duygularını kontrol etsin.
Haberin fotoğrafları