kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Evinizi yeni yıla uygun dekore etmek için küçük-büyük çok seçenek var.

Şimdi yeni yıla evde girmek moda

NESLİHAN TUNÇ
18.12.2008
Şu sıralar tüm dünyada hâkim olan trend ev partileri... Evini yeni yıla uygun dekore etmek isteyenler için Mudo Concept'ten öneriler aldık..
2008 yılı için geri sayım başlamışken, vitrinler bolca kırmızıya ve ışıltıya büründü. Evinde yeni yıl ruhunu yaşatmak ve sevdiklerine hediye seçmek isteyenleri de alışveriş heyecanı sarmış durumda. Tabii bir de, "Acaba 2009'a nasıl ve nerede girsem?" sorusu kafaları kurcalıyor şu sıralar. Siz sokaklara dökülüp sabaha kadar eğlenmeyi düşünüyor olabilirsiniz ama, bu sene yeni yıl kutlamasını evde yapmak moda. Ev yaşamının giderek önem kazandığı günümüzde son trendlerden biri de ev partileri... Dolayısıyla 2009'a evde dostlarınızla birlikte girebilirsiniz. Tabii bu da ayrı bir özen ve hazırlık gerektiriyor. Evinizi yeni yıl konseptine uygun olarak dekore etmekle işe başlayabilirsiniz. Sonra mönüye karar verip şık bir sofra için hazırlık yapmalısınız. O gece için birkaç eğlence alternatifini ve hediyeleri de unutmayın. Evde yeni yıl partisi için gerekli olabilecek süslerden aksesuarlara, şamdanlardan hediyeliklere kadar çok sayıda farklı ürünü bir arada bulabileceğiniz adreslerden biri Mudo Concept mağazaları. Burada hem evinizi süslemek hem de her yaştaki sevdikleriniz için hediye alternatifleri var. Mudo Concept'ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Taviloğlu, yeni yıl alışverişi için Mudo Concept mağazalarında çok fazla ürün çeşitliliği sunduklarını söylüyor: "Günümüzde trend ev partileri. Evde yılbaşı geçirmek isteyenler için de bizde her şey var. Bu yıl çok iyi hazırlandık ve inanılmaz bir ürün çeşitliliğiyle giriyoruz yeni yıla. Kapınıza asacağınız çember süsten ağacınıza, ağacın süsünden hediyelere, masa üstü peçetelikten kristal şamdanlara, gümüş servislere kadar her şey var. Hediye olarak, çocuklardan başlayarak her yaş grubuna ve zevke yönelik bir şeyler bulmak mümkün." Mudo Concept mağazalarında çocuklar için renkli ayıcıklar, bornozlar ve banyo süsleri var. Erkekler için hediye almak zordur. Ama Mudo Concept'te farklı yaş gruplarından farklı statülerdeki erkeklerin ilgisini çekebilecek çok hediye seçeneği var. Farklı formlardaki tasarımlarıyla dikkat çeken esprili çakmaklar, tıraş setleri, antik görünümlü kasetçalarlı radyolar, motosiklet ya da Ferrari şeklindeki masa saatleri, ahşap puro kutuları, şık kol düğmeleri bunlardan sadece birkaçı. Kişisel aksesuarlar arasında bir erkeğe hediye alınabilecek 100 tane ürün olduğunu söyleyen Taviloğlu, krizin de etkisiyle bu yıl fiyatlandırma konusunda çok hassas davrandıklarını söylüyor: "Malın tam ederini bulmaya çalışıyoruz. Doğru fiyat çok önemli. Bu yıl 5 YTL'ye bile şık bir hediye bulabilirsiniz. Koleksiyonun yarısından fazlasında indirim var. Geçen senelere nazaran indirim ve promosyonun daha ön planda olduğu bir döneme girdik. Hem indirimli ürün veriyoruz, hem yüzde 25 hediye çeki veriyoruz, hem şubatta ödemeye yapılıyor, üstelik bu ödemeyi altı taksitle yapabiliyorsunuz. Yani bu yıl hediye almamak için çok iyi bir bahane lazım. İşi kampanyalarla götürüyoruz. Müşterinin de talebi bu ve bunu anlayışla karşılamak lazım."

WEB'DEN DE ALIŞVERİŞ YAPILIYOR
Mudo Concept mağazalarının outletlerinde de yılbaşına yönelik ürünler bulmanın mümkün olduğunu söylüyor Ömer Taviloğlu: "Hem de bu sene her zamankinden daha fazla ürün çeşitliliği var outletlerde. Yine şamdandan kadehe, oyuncak bebekten süse kadar çok çeşit var. Bu sene www.mudo.com.tr adresinden web satışımız da mevcut. Burada gördüğünüz her şeyi satın alabiliyorsunuz ve ikiüç gün içinde Türkiye'nin her yerine gönderiliyor. 75 YTL üzeri ücretsiz kargoyla gönderiliyor. Hediye sihirbazı diye bir şey var. Bütün siteyi gezmeden hızlı alışveriş yapmak isteyenler için belli kriterler var. Hediye almak istediğiniz kişinin özelliklerini giriyorsunuz, size o kişiye uygun hediye seçeneklerini çıkarıyor. Vakti olmayanlar için çok yararlı bir şey."
Haberin fotoğrafları