kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Burçların bir yılı

25.12.2008
KOÇ: Yaşantınızda yepyeni bir sayfa açacaksınız. 2009 ile birlikte başlayan arzular, yıl içinde yoğunlaşacak ve hem kariyer hem de aşk hayatınızda radikal değişiklikler yapacaksınız.
Özellikle burcun ilk günleri doğanlar için bu yıl büyük değişimler yılı olacak.
İsteklerinizi gerçekleştirecek fırsatlarla karşılaşacaksınız. Kendinizi ve çevrenizi tamamen yenileyebilirsiniz. Mart-nisan ayları genel olarak bütün Koçlar için çok etkileyici bir dönem olacak.
Eski aşklar gündeme gelebilir, geçmişte çok arzuladığınız halde yapamadığınız ne varsa, bu dönem içinde karşınıza çıkabilir. Duygusal derinlikler içine fazla dalmayın ve bu dönem isteklerinizi gerçekleştirmek için gayret gösterin.
Saygın çevrelerin desteğini alabilir, geniş kitlelere ulaşabilir, büyük organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. Yıl sonuna doğru kendinizi ciddiye alacak ve önemli işler yapmak isteyeceksiniz.

ASLAN: Hayatı ve olayları sorgulayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Saygın çevreler ve toplumun saygı duyduğu kişilerle ilgili duygularınız derinleşebilir ve ayrıntılara takılı kalabilirsiniz. Sorunları büyütmemeniz gereken bir dönem. Ayrıntıların içindeki fırsatları yakalayabilir ve şansınızı iyi kullanabilirsiniz. Ancak endişelerden doğacak yanılgılara karşı tedbirli olun ve küçük detaylara takılı kalmayın. Şubat ve ağustosta, duygularınızı tetikleyecek durumlar ortaya çıkabilir ve bir türlü değiştirmediğiniz alışkanlıklarınızı değiştirmeye zorlayan olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenilemeniz ve sizi rahatsız eden alışkanlıklarınızı değiştirip kendinizi dönüştürmeniz mümkün. Hayal gücünüzü yaratıcı yönde kullanırsanız, dikkat çekici başarılar kazanabilirsiniz. Ekimden itibaren istekleriniz artacak ve bunun gerilimi 2010'un ilk yarısına kadar devam edecek.

YAY: Bu yıl, şansınız yükseliyor ve sizi şimdiye kadar zorlamış olaylar karşısındaki tutumunuz değişiyor. Özellikle ciddiye aldığınız ve üzerinizde baskı uyandıran konularla ilgili çözümler kendiliğinden oluşacak ve saygın kişilerin desteğini alacaksınız.
2009'da daha iyimser ve olumlu bir tavır içine gireceksiniz. Böylece şanssızlık olarak nitelendirilen durumların şansa dönüştüğünü göreceksiniz. Finans konusundaki zorluklarınızı bu sene aşabilirsiniz. İş ortaklığı yapabileceğiniz gibi ilginç organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. Sürprizler, sizin için değiştirici ve dönüştürücü olacak. Skandallar olabilir fakat bütün bunlar sizi özgürleştirecek ve kendinizi yeniden yaratmanıza imkân sağlayacak. Özellikle eylül ayı son derece dikkat çekici ve değişim rüzgârlarının kuvvetli eseceği bir dönem. Heyecan verici aşk maceraları yaşayabilir, beklenmedik atılımlar yapabilirsiniz.

BOĞA: Kariyer yapmak isteyenler için fırsat zamanı... Ancak olayları çok fazla inceleyebilir ve detaylara takılabilirsiniz.
Daha önce saygı duyduğunuz kişilerle ilgili duygularınız değişebilir. Sorunları büyütmemelisiniz. Sabırlı ve kararlı davranacağınız bir döneme giriyorsunuz.
Güçlü ve etkileyici kişilerin desteğini alacak ve önem verdiğiniz konularda çalışmalarınızı başarıyla sürdüreceksiniz. Ani aşklar yaşayabileceğiniz gibi sürpriz atılımlar yapabilir ve dikkat çekebilirsiniz.
Yaratıcı çalışmalar yapabilir, ödüller ve sürpriz kazançlar sağlayabilirsiniz. Hayal gücünüzün oyununa gelmeyin ve olumlu hayaller kurun. Çünkü bu yıl, hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün.

BAŞAK: Üzerinizde baskı duygusu uyandıran ne varsa, bunlarla başa çıkmak için alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekiyor. Bu yıl, evlilik ve çocuk sahibi olmak için sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Alışılmış yöntemlerin dışında çok farklı yöntemler uygulayabilir ve çevrenizi şaşırtabilirsiniz.
Burcun ilk günleri doğanlar bu yıl kendilerini yenileyecek ve böylece isteklerini gerçekleştirecekler. Burcun ikinci ve üçüncü 10 günlük devresinde doğanlar ise yaşantılarında beklenmedik değişiklikler yapacaklar. Evinizi, işyerinizi ve tarzınızı tamamen değiştirebilirsiniz. Hatta bulunduğunuz şehri veya ülkeyi bile değiştirebilir, ilginç aşk maceraları yaşayabilirsiniz. Sıradışı kişiler ve gruplar size çekici gelecek. Özgür ve yaratıcı bir tavır sergileyebilir, 2009 yılında sürpriz değişiklikler yapabilirsiniz.

OĞLAK: Kendinizi yenilemek için uygun fırsatlar çıkacak ve zaten içinizden yükselen kuvvetli duygular büyük beklentiler içine girmenize neden olacak. Özellikle burcun ilk günleri doğanlar bu yıl zenginlik, kariyer ve zirveye odaklanacak. Fazla hırslı bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. 2009, başarılı işlere imza atacağınız bir yıl. Özellikle burcun ikinci ve üçüncü 10 günlük devresinde doğanlar, büyük bir değişim ve dönüşüm içinde... Yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekleri bir seneye giriyorlar. Temmuz ayında duygularınız derinleşebilir ve bilinçaltınızın derinliklerinden yükselen arzular ortaya çıkabilir.
Değişim ve dönüşümün başladığı bir dönem.
Kendisini dönüştürmeyi başaranlar için eylülden itibaren yepyeni bir zaman başlayacak. Kendinizi keşfedebileceğiniz gibi hayata bambaşka bir pencereden bakmaya başlayacaksınız. Kariyer, evlilik, ortaklık yapabilir, bebek sahibi olabilirsiniz.

İKİZLER: 2009 isteklerinizi gerçekleştireceğiniz, fırsatlarla karşılaşacağınız bir yıl olacak. Önce baskı duygusu uyandıran olaylar olabilir, fakat şanssızlık gibi görünen durumların şansa dönüşeceği, ilginç fırsatlar zamanı. Geleceğe yönelik hayalleri gerçekleştirmeniz mümkün. Bu yıl birden bire başlayan ve biten aşklar yaşayabilirsiniz. Skandallardan uzak durmalısınız.
Çılgınlık sayılabilecek atılımlar yapabilir, özgür ve yaratıcı tavrınızla dikkat çekebilirsiniz.
Alışkanlıklarını değiştirmeyi başaranlar bu yıl isteklerini gerçekleştirmeyi başaracak ve hem kariyerlerini ve sosyal statülerini yükseltecek hem de istedikleri etkiyi çevrelerinde uyandıracaklar.

TERAZİ: Şansınızın yükseldiği bu yıl, çevrenizi genişletebilir, çok büyük organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz.
Burcun ilk günleri doğanlar ocak ayında etkileyici ve güçlü kişilerle karşılaşacakları ortamlar içine girecekler. Radikal değişiklikler ve etkileyici kişiler sizi ürkütebilir fakat iyimser olacağınız için bu durumu fırsata dönüştürebilirsiniz. 2009, pek çok fırsatı içinde barındırıyor. Kariyer yapmak, evlenmek ve çocuk sahibi olmak isteyenler için uygun zaman. Ancak şansınızı kullanmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Çünkü iyimserliğin yaratacağı bir rehavet içinde bulunabilir ve fazla rahat davranabilirsiniz. Tabii o zaman da fırsatlar kaçar gider. Hayal gücünüz ve sezgileriniz yükseliyor. Sezgilerinize güvenin ve hayallerinizi gerçekleştirmek için bu yıl harekete geçin.

KOVA: İstekleriniz bambaşka boyutlar kazanacak. 5 Ocak gününden itibaren Jüpiter, Kova'da dolaşmaya başlayarak, bütün yıl kalacak. Böylece hem olaylara hem de kendinize büyüteç tutacaksınız. Yapıcı ve olumlu beklentiler içinde bulunanlar fırsatları çok iyi değerlendirecek ve şansı yakalayacaklar. Ancak kötümser olanlar bu kez madalyonun diğer yüzünü büyütecek. Yani kendi derinliklerinizde kaybolabilirsiniz. Halbuki ayrıntıların içindeki fırsatları bu sene kullanmanız mümkün. Fazla derinlere dalmayın ve iyimser olun. O zaman Jüpiter'in bolluk ve bereketini şans olarak kullanabilirsiniz. Evlenmek isteyenler için fırsat zamanı. Ayrıca kariyerinizle ilgili çalışmalar yaparken saygın kişilerin desteğini alabilirsiniz. Bu yıl, yabancılarla kuracağınız ilişkiler şansınızı yükseltecek. Ekimin sonlarına doğru beklentileriniz artacak.

YENGEÇ: Burcun ilk günleri doğanlar için radikal değişiklikler zamanı.
Kendinizi yenilemek ve her şeyi değiştirmek isteyebilirsiniz. Dış görünümünüzden, tarzınıza kadar bütünüyle kendinizi yenilemeniz mümkün. Ancak hırslı ve şiddetli duygularınızı denetlemeniz gerekiyor, ama bunu yapmak pek kolay olmayacak. Mart-nisan dönemi Yengeçler için sevgi ve dostlukların sorgulanacağı bir dönem. Endişelerinizi büyütmeyin ve önemsediğiniz kişilerin desteğini isteyin. Aslında yaratıcılığınız yükseliyor. Özgürleşmek ve kendi isteklerini gerçekleştirmek isteyenler için fırsat zamanı. Fakat güven ihtiyacından doğan tedbirler yüzünden zorlanabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar içinde bulunursanız, özgürleşebilir ve fırsatları iyi değerlendirebilirsiniz. Temmuz-ağustos dönemi değişim ve dönüşüm zamanı. Biraz özgür ve rahat davranırsanız, kendinizi dönüştürmeyi başarabilir ve eylül ayında yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

AKREP: Geleceğe yönelik isteklerinizi gerçekleştirmek için çok çalışacaksınız. Bu sırada saygın çevrelerle tersleşmezseniz iyi olur.
Aslında şansınız yüksek.
Fakat ayrıntıları çok fazla büyütebilir ve bu sırada esas konuyu kaçırabilirsiniz. İradeniz ve gerçekleştirme arzunuz yüksek olacak. Böylece tedbirli ve kararlı bir tavır sergileyebilir, fırsatları iyi değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Hayal gücünüzün size oyun oynamasına izin vermeyin ve olayları fazla büyütmeyin. Akılcı ve gerçekçi tutumunuz sayesinde sorunlarla başa çıkacak ve 2009'da isteklerinizi gerçekleştirmeyi başaracaksınız. Özellikle kariyerinizle ilgili endişelerden uzaklaşın. Evlilik ve çocuk konusunda duygularınız derin olacak.
Ekimden itibaren yıl sonuna doğru bazı karışıklıklar olabilir ve kararsızlıklar içine girebilirsiniz. Bu devrede hırslı ve zorlayıcı bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin.

BALIK: Sizin için 2009 sürprizler yılı olacak. Ani evlilikler, ani ayrılıklar ve sürpriz bebekler olabileceği gibi kendinizi tamamen yenileyeceğiniz ve değiştireceğiniz bir yıla giriyorsunuz. Burcun ilk günlerinde doğanlar kendilerini bebek yaparak yenileyebilecekleri gibi potansiyel güçlerini ve yeteneklerini ortaya koyabilecekleri güçlü topluluklara dahil olabilirler.
Geleceğe yönelik beklentilerinizi ortaya koyacak ve isteklerinizi gerçekleştireceğiniz bir yıl geçireceksiniz. Tabii bunun için çok fazla çalışmanız gerekebilir ve şimdiye kadar hiç yapmadığınız kadar fazla çalışabilir, kendi sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.
Kendisini zorlayanlar ve özgürleşmeyi başaranlar, kendilerini istedikleri gibi gösterebilecekler. Bu yıl yaratıcı potansiyelinizle son derece dikkat çekici ve etkileyici olabilirsiniz. Eylül ayı sürprizlerin değiştirici olacağı ve yaratıcılığınızı sergileyeceğiniz bir dönem olacak.
Haberin fotoğrafları