kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Son dakika...

25.12.2008
Topuklu ama ortopedik
Topuk yükseklikleri insan anatomisinin kaldıramayacağı boyutlara erişirken, yılların düz tabanlıları da duruma 'ayak uydurmak' zorunda kalıyor. Ortopedik Birkenstock'un Papillo grubu terlikleri de, bayağı yüksek topuklu modellerden oluşuyor. Ayaklarda ağrı ve deformasyona yol açmadığı söylenen Papillo modellerinde ortopedik bir iç tabanlık var. Böylece "Basınç noktaları eşit olarak tüm tabana yayılıyor ve ağrı hissetmeden uzun süre ayakta kalabilmenize olanak sağlıyor," deniyor.

Ümit Ünal'ın misafirleri
Tasarımcı Ümit Ünal'ın Asmalımescit'te, açtığı Doors, son derece misafirperver bir butik. Öyle ki farklı isimleri de konuk ediyor. Bu haftaki konuğu, Simay Bülbül. Bülbül'ün deri detaylı elbise, ceket ve tüniklerinin satışı, bugün akşama kadar devam edecek.

Anna Wintour'u kurtarın!
Amerikan Vogue'un Yayın Yönetmeni Anna Wintour, biraz dertli. Dergisi sürekli tiraj ve ilan kaybediyor. Wintour'un emekli edileceği moda dünyasında tartışılan en hararetli konu, şu aralar. Grafik sanatçısı Christopher Sauve de, bir kampanya başlattı. Sitesine girip "Save Anna" (Anna'yı kurtarın) yazılı çalışmasını indiriyorsunuz. İster bir tişörte bastırıyor, ister Facebook profili, ister rozet yapıyor; Wintour'un kurtuluşuna yardımcı oluyorsunuz. ww.chrissauve.com

Westwood'un yeni yüzü
Vivienne Westwood'un yeni sezon için anlaştığı ismi duyanlar, kulaklarına inanamıyor. Punk tasarımcı, 90'lı yılların erkek nüfusunun yakından tanıdığı bir ismi, Pamela Anderson'ı objektif karşısına geçirmeye hazırlanıyor. Bu işbirliğinin, ikisinin de kürke karşıt duruşundan doğduğuna şüphe yok.

İtalyan esintileri
Hatemoğlu, Hatem Saykı ve html 08/09 Sonbahar-Kış koleksiyonları, yılbaşı için farklı seçenekler sunuyor. Hatemoğlu, klasik çizgisine yeni yorumlar katarak modern erkeğin giyimindeki farklılığını sürdürüyor. İtalyan çizgilerinin hâkim olduğu Hatem Saykı ve html koleksiyonlarında günümüz erkeğinin yaşam tarzına uygun farklı seçenekler bulabilirsiniz. Takım elbise, gömlek, kravat, kemer ve ayakkabının tamamını 299.50 YTL'ye satın alabilirsiniz.
Haberin fotoğrafları