kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Oteller yılbaşına hazır

Giriş Saati : 21.12.2008 12:49
Güncelleme : 21.12.2008 17:18
Yeni Haber
İzmir'deki oteller, evlerinin dışında eğelenerek yeni yıla girmek isteyen konuklarına yönelik özel yılbaşı programları hazırladı.

Alınan bilgilere göre, yeni yıla 5 yıldızlı otellerde eğlenerek girmek isteyenler için İzmir'deki oteller hazırlıklarını tamamladı. Princess Hotel, yılbaşı için 3 ayrı salonda program hazırlarken, değişik eğlence ve menü seçeneklerini de oluşturdu.

Argos salonunda Cenk Bosnalı ile konuklarına müzik ziyafeti çekecek olan Princess Hotel, illüzyonist Mehmet Eren, fasıl ve oryantalin sahne alacağı gecede, fiyat kişi başı 80 YTL'den başlıyor. Smyrna salonunda yılbaşını geçirmek isteyenler 90 YTL, B salonunda Grup Majör ile eğlenmek isteyenler de 75 YTL ödeyecek.

Otelin aşçısı ve mutfa personeli tarafından hazırlanan özel yılbaşı menüsünde, meze tabağı, ara sıcaklar yer alırken, yılbaşına özel hazırlanan ana yemekte iç pilavla doldurulmuş kestaneli hindi sarması bulunuyor.

Çeşme Altınyunus'ta yeni yıla ''Merhaba' demek isteyenler için hazırlanan yılbaşı menüsünün ana yemeği yine özel bir sunumla hazırlanacak hindiden oluşuyor. Kişi başı 169 YTL ödeyenler, yeni yıla Altınyunus Oteli'nde girebilecek.

Yeni yılı İzmir Hilton Oteli'nde karşılamak isteyenler için unutulmaz bir yılbaşı gecesi hazırlandı. İzmir Körfezi'nin muhteşem manzarasına hakim 31. kattaki Windows On The Bay Restoran'da Zafer Çebi, Ceren Niron ve Orkestrası eşliğinde gerçekleşecek olan ''Yeni Yıla Hoşgeldin Partisi''nde özel yeni yıl menüsü konuklara lezzet şöleni yaşatacak. Yılbaşı menüsü eşliğinde, limitsiz standart yerli içki dahil kişi başı 250 YTL ödenerek yeni yıla Hilton Oteli'nde girilebilecek.

Yine körfez manzarasına hakim Windows on the Bay Bar'ı tercih eden misafirler ise Grup Pan orkestrasının canlı performansı eşliğinde yeni yıla keyifli bir giriş yapmak için 75 YTL ödeyecek.

Swissotel Grand Efes'te konuklara 4 seçenekli yeni yıl programı hazırlandı. Smyrna Salonu'nda, Enbe orkestrası eşliğinde unutulmayacak bir gala programı ve 4 seçenekli özel yeni yıl menüsü 249 YTL fiyatla sunuluyor.

Dokuzuncu katın büyülü manzarasına sahip Eqiunox'ta Trio'nun müziğiyle yine 4 seçenekli menüye yer veriliyor. Eqiunox'u tercih edenler 199 YTL ödemesi gerekiyor.

Cafe Swiss'te fasıl eşliğinde yeni yıla girmek isteyenler için geleneksel Türk mutfağından oluşan açık büfe 159 YTL bedelle tadıma sunulacak.

Çocukları da unutmayan otel, Cafe Çocuk Kulübü'nde 3-12 yaş arası çocuklar için eğlenceli bir yılbaşı partisi hazırlanıyor. Çocuklar için yılbaşını otelde kutlamanın fiyatı 80 YTL.

İzmir'in bir diğer oteli Crowne Plaza'da da alternatifli yılbaşı kutlama programı hazırlandı. Manzara Restoran, Lomboz Bar, Konak ve Punta salonlarında hazırlanan değişik menülere sahip yılbaşı yemeklerinden birine katılmak isteyenler, 75-195 YTL arasında ücret ödeyecek.

Ötele gelen konuklar 19.00'da lobideki perküsyon ve saksafon eşliğindeki kokteyl ile karşılanacak. Konak salonundaki partiye katılan konuklar Grup Sev, İzmir Showband, Harem Dans Show, oryantal show ile eğlenecek. Punta salonunda Türk Sanat Müziği sanatçısı Samime Sanay'ın şarkılarıyla coşacak konuklar, Manzara restoranda canlı piyano müziğiyle romantik saatler yaşayacak.

Lomboz Barı tercih eden konuklar ise Sahra'nın şarkılarıyla coşacak.

Yılbaşı balosuna aileleriyle katılacak çocukları da Crowne Plaza Oteli unutmadı. Çocuk başına 50 YTL ödenecek baloda palyaçolar, oyunlar, film gösterimiyle eğlenceli şekilde yılbaşına girilecek.

(AA)