kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

THY uçağına kar engeli

Giriş Saati : 21.12.2008 12:20
Güncelleme : 21.12.2008 17:19
Yeni Haber
İstanbul-Sivas seferini yapan THY uçağı, olumsuz hava koşulları nedeniyle Sivas'a iniş yapamayınca Samsun Çarşamba Havaalanı'na indi.


İstanbul-Sivas seferini yapmak üzere Atatürk Havalimanı'ndan kalkan THY'ye ait TK 758 sefer sayılı uçak, olumsuz hava şartları nedeniyle Sivas Havaalanı'na iniş yapamadı.

Bunun üzerine Samsun Çarşamba Havaalanı'na yönlendirilen uçak, Samsun'a indi.

Yetkililer, uçaktan indirilen yolcuların bekleme salonuna alındığını söyledi.

Bu arada, Sivas Havaalanı çevresinde etkili olan yoğun sis ve kar yağışı nedeniyle görüş mesafesinin düşük olduğu kaydedildi.

YOLCULARIN BİR KISMI OTOBÜSLE SİVAS'A GÖNDERİLDİ

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Samsun Çarşamba Havaalanı'na inen İstanbul-Sivas seferini yapan THY uçağındaki yolcuların bir kısmı otobüsle Sivas'a gönderildi.

Samsun Çarşamba Havaalanı yetkilileri, Sivas Havaalanı çevresinde yoğun sis ve kar yağışının etkisini sürdürmesi nedeniyle Samsun Çarşamba Havaalanı'nda bekletilen yolculardan isteyenlerin, THY tarafından sağlanan otobüsle Sivas'a hareket ettiğini söyledi.

Yetkililer, diğer yolcuların ise Çarşamba Havaalanı'na iniş yapan THY'ye ait TK 758 sefer sayılı uçakla İstanbul'a döndüğünü kaydetti.

Bu sabah, İstanbul-Sivas seferini yapmak üzere Atatürk Havalimanı'ndan kalkan THY'ye ait TK 758 sefer sayılı uçak, olumsuz hava şartları nedeniyle Sivas Havaalanı'na iniş yapamamış ve Samsun Çarşamba Havaalanı'na yönlendirilmişti.