kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
"Saflaşmak için elimizden geleni yapıyoruz," diyen Gamze Özçelik, kocasının maneviyatla ilgili sözlerini hayranlıkla dinliyordu.

Uğur Pektaş: Zırhı örüyorsun, bir şekilde deliniyor

19.12.2008
- Çok tanınan bir çift olmanız, sizi normal bir hayat yaşamaktan alıkoyuyor mu?
-U.P:
Fotoğraf çektirmek isteyen, yolumuzu kesip bir şeyler soran insanlar oluyor. Sokakta yürürken, çıt bir makine sesi, bir şey konuşuyorsun, belki çok özel. Çıt, yine bir kamera sesi. Belki o an çok kızgınsın belki hararetli bir şekilde cevaplar arıyorsun sorunlarına ama karşı taraf bunu umursamadan balıklama dalıyor o anına, hayatına...
-G.Ö: Bazen elimizde olmadan kızıyoruz ama sonra hak da veriyoruz: Onlar da bunu aslında kötü niyetle yapmıyorlar. Belki gerçekten de seviyorlar bizi. Bazen sinirlensek de çoğu zaman hak veriyoruz, çocukların bizi sevmesi çok mutlu ediyor.

-Uğur evde nasıl bir koca?
-G.Ö:
Harika kahvaltı hazırlıyor bazen.
-U.P: Ben daha erkenciyim. Uyandırmak için ona kahvaltı hazırlıyorum. Bazen çok erken uyuyoruz. Film seyrederken genelde ben onun kucağında uyuyakalıyorum.

-Zamanınız nerede geçiyor?
-U.P:
Genelde set ve yollarda geçiyor. Spor yapıyoruz, keşfettiğimiz bazı gizli yerler var oralara gidiyoruz. Şöhret bence insan şakası, ona çok güvenmemek lazım, bugün var yarın yok, aldanırsan, kapılırsan rüzgârına boğulursun gidersin. Sonuçta hepimiz bir gün öleceğiz her şey aslında o kadar yalan ki, yalanlara kapılmamak ve artık uyanmak gerekiyor.

-Peki dizi bittikten sonra ne olacak?
-U.P:
Kendimize yatırım yapmak istiyoruz. İnsanların içindeyiz, sokaklardayız ve biraz da yorgunuz... O yüzden birazcık ara veririz hayata herhalde.

-Hayat düsturunuz nedir?
-U.P:
İki tip insan vardır, iyi olmayı seçen ve kötü olmayı seçen. Ben iyi tarafı seçtim. Tek söyleyebileceğim bu. Ben beyaz taraftayım.
-G.Ö: Dış etkenler çok fazla. Bundan korunmak çok zor. İnsanlar artık birbirinin mutlu olmasını, başarılı olmasını kaldıramıyor, istemiyor. Zırhla dolaşmak gerekiyor. Yani bir zırh örmeye çalışıyoruz.
-U.P: Zırhı örüyorsun bir şekilde deliniyor, onu onarmaya çalışıyorsun başka bir yerden deliniyor, onarmayı bırakmamak gerekiyor...

-İçinizi saflaştırmak kolay mı peki?
-G.Ö:
Hayır çok zor ama yaşanan zorluklar insanı güçlendiriyor. Biz saflaşmak için yapılması gerekenleri yapmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.