kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Dünyanın en trendy bebeği: Suri Cruise

YAPRAK ARAS ŞAHİNBAŞ
12.12.2008
20. yüzyılın en iyi ayakkabı tasarımcılarından biri olarak kabul edilen Roger Vivier ona özel ayakkabılar tasarlıyor, Calvin Klein ayakkabılarına onun ismini veriyor. İki buçuk yaşındaki Suri Cruise sadece çocukların değil, yetişkinlerin de moda trendlerini belirliyor! ..
İnternet, birçok şeyi olduğu gibi, magazin kültürünü de değiştirdi. Eskiden haftalık dergi ve televizyon programlarıyla yetinen magazin bağımlılarını, her an yayın yapan dedikodu blog'ları bile zor kesiyor artık.
Magazin açlığı, yepyeni kahramanlar da yaratıyor; her yaptığı fotoğraflanan bir bebek de pek tabii 'moda ikonu'na dönüştürülebiliyor.

KIYAFETLERİNİ KENDİ SEÇİYOR!
Moda dünyasının yeni gözdesi, iki buçuk yaşındaki Suri Cruise.
Forbes dergisi tarafından, Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin çocuklarını bile geride bırakarak 'dünyanın en güçlü bebeği' seçildi. Ünü elbette 24 saat kameralar karşısında olan annesi Katie Holmes ve babası Tom Cruise'dan geliyor. Ama yavaş yavaş boynuz kulağı geçiyor; objektifler anne-babayı bırakıp şirin Suri'yi takip ediyor; moda siteleri Katie Holmes'dan artık, 'Suri'nin annesi' olarak bahsediyor.
Suri, yaşıtı bebeklere göre çok daha özenli, şık ve 'Avrupai' giyiniyor. Tarzı, Jackie Onasis'in çocuklarına benzetiliyor.
İki buçuk yaşındaki bir kız çocuğunun 'tarzı'ndan bahsetmek çok absürt olsa da, babası Tom Cruise, Suri'nin 'giydirilmediği', kıyafetlerini kendisi seçtiği konusunda ısrarcı: "Suri tam bir kız çocuğu gibi giyinmeyi seviyor.
Pantolonlardan nefret ediyor. Geçenlerde annesi ona bir spor ayakkabı giydirmek istedi. Cevabı ne oldu dersiniz? 'Evet anneciğim, güzeller ama onlar erkek ayakkabısı!" Küçük yaşına rağmen Suri, gerçek bir alışveriş tutkunu. Haftada bir annesiyle alışveriş yaparken görüntüleniyor. Ama mağazalarda, yaşıtları gibi bir kenarda oturup bebekleriyle oynadığını sanmayın.
Bizzat rafları karıştırıyor, annesinin seçimlerine bile karışıyor. Özellikle ayakkabılara çok düşkün. Bir mağazadan elinde kırmızı, Roger Vivier ayakkabılarla çıkması üzerine markanın tasarımcısı Bruno Frisoni, Suri'ye özel mini modeller tasarladı. Calvin Klein'ın da ayakkabı modellerinden birine 'Suri' ismini verdiği söyleniyor.

AGYNESS'İN 'SURI' SAÇLARI
Annesi, Suri'nin kıyafetleri için Bonponit'ten alışveriş yapıyor. Ayağından çıkarmadığı 200 dolarlık Galgarine markalı Mary-Jane modeli ayakkabıları gibi, elbiselerinin de çoğu oradan.
Pucci ve Burberry, anne-kızın tercih ettiği markalar arasında. Suri, Baby Gap'ten de giyiniyor ama en çok Juicy Couture'ü seviyor. Her gerçek 'fashionista' gibi zaman zaman 'pişti' de oluyor. Ama Suri yaşıtlarıyla değil; Kate Hudson, Jennifer Garner gibi ünlü oyuncularla yarışıyor.
Agyness Deyn bile gidip saçlarını Suri gibi kestiriyorsa, bir bildikleri olmalı!
Haberin fotoğrafları