kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Portreler:

19.12.2008
DİLŞAD BALLI Yaş: 32 Meslek: Reklamcı
Ev partilerine giden kitle belli ve daha samimi bir ortam ve daha çok çevre demek. Alkolde sınır yok, sarhoş olmak serbest ve daha güvenli. Tabii benim için en önemlisi sigaranın serbest olması. İstediğin gibi giyinip, istediğin gibi eğlenebildiğin bir yer olması da tercih sebebim.


DERYA BİLGEN Yaş: 26 Meslek: Tasarımcı
Her şeyden önce ev partileri daha sıcaktır. Herkes birbirini tanır. Dağıttıktan sonra uzanabileceğin bir koltuk vardır. Müzik seçimi sana aittir ve istediğin şekilde ton ayarlaması yapabilirsin. Şehrin kalabalığından kendini de kurtarmış olursun. Bence geleceğin eğlence tarzı ev partileri olacak.

BARIŞ ELİBAL Yaş: 34 Meslek: İhracatçı
Ev partilerine daha sosyal olmak için giderim, eğlencenin sınırlarını zorlarım. Ortamda güzel bayanların, sınırsız içkinin olması ve insanların rahat bir şekilde davranması ev partilerinin en ilgi çekici tarafları. Davet edildiğim ev partilerini genelde kaçırmam.

GÖKSEL TUNALI Yaş: 32 Meslek: Bar işletmecisi
Bu tarz partilerde uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla da bir arada olabiliyoruz. Barların her zaman kapanış saati vardır ama ev partilerinde istediğiniz saate kadar takılabilirsiniz. Böylece ayılmadan mekânı terk etmek zorunda kalmazsınız.

KEREM TEZGEL Yaş: 21 Meslek: DJ ve Model
Ev partilerinde kendimi genelde rahat hissederim. Sınırsız alkol tüketimi ve sigara içimi serbesttir. İstediğim zaman kanepeye uzanıp yatma şansım da oluyor. Etraftaki insanların yabancı olmaması da mekânı güvenilir kılıyor. İran'da da ev partileri oldukça yaygın.

FUNDA YILDIZ Yaş: 29 Meslek: Reklamcı
Tanıdık insan daha fazla ve biriyle tanışma ihtimali daha fazla. Daha samimi ortamlar. Alkol oranını sınırsıza daha rahat çıkarabiliyorsun. Özellikle sigara yasağından sonra ev partileri daha popüler olacak diye düşünüyorum. Bu nedenle 2009'da ev partilerine hazırlıklı olmak lazım.
Haberin fotoğrafları