kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İlginç düğün isteyenlere...

Giriş Saati : 12.12.2008 09:21
Güncelleme : 12.12.2008 20:16
Yeni Haber
Rusya'da kurulan bir düğün şirketi, evlilik törenlerini unutulmaz hale getirmek isteyenlere ilginç alternatifler sunuyor.

İsteyen 18. yüzyılda prensesler gibi evlenebiliyor. İsteyen de silahlı soygunun ortasında eşini gangasterlerden kurtararak evlenebiliyor. Misafirlerin ve gelinin haberinin olmadığı ilginç senaryolar düğün merasimlerini unutulmaz hale getiriyor.

Rusya'da son zamanlarda egzotik düğün merasimleri ilgi odağı olmaya başladı. Romantik kişiliğe sahip olanlara farklı evlenme senaryolarını sunan Wedding Consult Evlenme Acentesi, isteyenleri 18. yüzyılın başına götürerek geline şato prensesi olma imkanı veriyor. Damada kalbinin prensesisini kurtaran bir silahşör olma fırsatı veren düğünler peri masallarını aratmayan maceralarla gerçekleşebiliyor.

20. yüzyılın başında gelin ve damadın gangasterlerle baş başa kaldığı senaryoda silahlı çatışmaların arasında düğün gerçekleşiyor. Talep edilmesi durumunda düğünün Meindorf'ta bir şatoda gerçekleştirilebildiğini anlatan Wedding Consult Evlenme Acentesi Müdürü Andrey Kadişin, şatoyu 50 bin euro'ya kiraladıklarını anlattı.

Çeşitli tarihi sahneler için Mosfilm'in (Rusya'nın Hollywood'u) malzeme ve dekorasyonlarını kullandıklarını belirten Kadişin, "Özelikle seyircilerin tepkisi hoş oluyor. Mesala evli çiftin silahlı çatışma ortasında kalması düğüne gelenleri çok endişelendiriyor. Bu arada havada balon içinde ya da her hangi bir metro istasyonu'nda düğün gerçekleştirebiliriz. Yeter ki paranız olsun" diye konuştu.

CİHAN