kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Milyonerler fuarının açılışına Erol Albayrak damgasını vurdu

Giriş Saati : 12.12.2008 09:33
Güncelleme : 12.12.2008 20:16
Yeni Haber
Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bu yıl 7. düzenlenen Milyonerler Fuarı'nın açılışına, Türkiye'nin ünlü moda tasarımcılarından Erol Albayrak'ın çalışmaları damgasını vurdu.

Fuar merkezi RAI salonlarında düzenlenen Milyonerler Fuarı'nın dün akşam yapılan açılış töreninde, Hollanda güzellik yarışması finaline kalan güzeller, Erol Albayrak'ın "İstanbul 2010" adıyla hazırladığı koleksiyonundan örnekler sundular.

Albayrak'ın tasarımlarını sunanlar arasında geçen hafta gerçekleştirilen yarışmada Hollanda Güzeli seçilen ve ilkbaharda Fransa'da Dünya Güzellik Yarışmasında bu ülkeyi temsil edecek olan Deniz Akkoyun da yer aldı.
Hollanda Güzellik Yarışması finalistlerinin tanıttığı giysilere büyük ilgi gösterildi.

"HEM GÖREV HEM ONUR"

Modacı Erol Albayrak, fuarın açılış töreninin ardından yaptığı açıklamada, tasarımcı olarak moda fuarları dışında ilk kez bir milyonerler fuarına aldığı davet üzerine katıldığını ve tasarımlarının sergilendiğini, gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Fuara katılmayı hem bir görev hem bir onur olarak kabul ettiğini belirten Albayrak, milyonerlere yönelik bu tür fuarlarda lüks kadın giyiminin de önemli bir yer tuttuğunu, bu nedenle modacı olarak katılmasının normal olduğunu ifade etti.

Albayrak, son dönemlerde Türkiye ile Hollanda arasında giderek gelişen ekonomik ilişkilerin, moda ve sanat faaliyetleriyle de genişlediğini belirterek, bunu, her iki ülkenin de yararına gördüğünü söyledi.
Albayrak, 2001'den bu yana Hollanda ile çeşitli projeler çerçevesinde tasarım ve moda çalışmaları yürüttüklerini, Hollanda'da Kraliyet Ailesine bağlı bir vakıf tarafından da çalışmalarının desteklendiğini anımsatarak, gelecek ilkbaharda Hollanda'da Türk ve Hollandalı modacıların içinde yer alacağı yeni bir projeyi hayata geçireceklerini kaydetti.

"KRİZ ETKİLEMEDİ"

Devam eden ekonomik krize aldırmadan her türlü lüksün sergilendiği fuarın açılışına, Hollandalı ünlü gösteri ustası Hans Klok da katıldı ve Amerikalı oyuncu Pamela Anderson'un da yer aldığı bir gösteri sundu.
15 Aralık tarihine kadar sürecek olan Milyonerler Fuarında ev içi dekorasyondan giyime, otomobilden en lüks yatlara kadar doğrudan tüketime dönük çok pahalı ürünler sergileniyor.

Milyonerler Fuarının açılışına katılanlara içeride bol miktarda havyar ve şampanya ikram ediliyor.

Bu arada fuar binasının önünde küçük bir grup, düzenlemeyi kınamak amacıyla gösteri yaptı. Ancak polis göstericileri dağıttı.

Amsterdam Milyonerler Fuarını 50 bin dolayında kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.