kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Hande neden nişanlandı?

Giriş Saati : 01.12.2008 12:33
Güncelleme : 01.12.2008 21:18
Yeni Haber
2009'dan dolu dizgin bir iş hayatı dileyen Hande Subaşı, dört yıldır nişanlı olduğu Can Özgen'le evlilik konusunda ise daha ketum: Nişanlılık bayağı uzun sürdü. Herkesin evlilik beklentisi var ama biz farklı nedenlerle nişan yaptık! Tarihini bilemiyorum, 'Kısmet' diyelim...

YENİ YILDA DOLUDİZGİN BİR İŞ HAYATI İSTİYORUM

Fiziği kadar sesiyle de beğeni toplayan Hande Subaşı, 2009 yılında 'doludizgin' bir iş hayatı diliyor. "Aşık olunca hayata at gözlükleriyle bakıyorsunuz" diyen Subaşı'nın takviminde evliliğe yine yer yok!

Hande Subaşı, 2005'te 'Miss Turkey' seçilince duyurdu adını. Kısa sürede, Türkiye'nin en popüler mankenleri arasında yerini aldı. 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasında ise; sesinin de, yüzü kadar güzel olduğunu kanıtladı. Amacı, iyi bir oyuncu olmak. Bu yüzden de, dört yıldır Can Özgen'le nişanlı olmasına rağmen, önceliği iş hayatına veriyor. İşte, Hande Subaşı'nın Atasay dergisine yaptığı samimi açıklamalar...

HANDE SUBAŞI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Türkiye Güzeli seçilmenizin hayatınızda ne gibi etkisi oldu?
Yarışmaya girmeden bir yıl önce çalışmaya başlamıştım. Benim için güzel bir titr oldu. Ama Miss Turkey seçilmesem de yoluma aynı şekilde devam edecektim.

* Son dönemde sizi birkaç dizide gördük. Mankenlikten oyunculuğa geçiş dönemi mi bu?
Evet. Yeteneğiniz varsa, bu tür işlerin birbiriyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Oyunculuk çok öncesinden aklımda, hayalimde olan bir şeydi. Doğru zamanın gelmesi gerekiyordu. Modellikten geçiş yapmak daha iyi oldu. Oyunculukta iyi ve kalıcı olmaya bakıyorum. Ama modelliği bırakmayacağım.

EVLİLİK PLANIMIZ YOK
* Özel hayatta nasıl bir insansınız?
Özel hayatımı çok normal ve doğal yaşayan biriyim. Çok bakımlı ve süslü püslü de gezmem. O yüzden insanlar beni görünce kararsız kalıyor, 'O mu, değil mi?' diye düşünüyor. Çünkü bu tür isimleri daha farklı bir gözle görüyorlar. Belki daha ulaşılmazmışız, her dakika makyajlı ve frapan gezen insanlarmışız gibi geliyor. Tanıyınca şoke oluyorlar. Çünkü ekranda ya da podyumda gördüklerinden çok daha farklı biri duruyor karşılarında.

* Yeni yıldan beklentileriniz neler?
2009'dan büyük beklentilerim var aslında. Bana tek rakamlı yıllar daha uğurlu geliyor. Gidişatımdan, yaşadığım hayattan çok memnunum ama 2009'dan daha doludizgin, başarılarla dolu bir iş hayatı bekliyorum.

* Can Özgen'le nişanlı olduğunuzu biliyoruz. 2009'da evlilik olacak mı?
Nişanlılık bayağı uzun sürdü. Dört yıl oldu. Herkesin evlilikten yana beklentisi var ama biz farklı nedenlerle nişan yaptık. Tarihini bilemiyorum ama şu an öyle bir planımız yok. Bakalım, 'Kısmet' diyelim...

GÜNAYDIN