kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kalbim dolu ama ismini söylemem!

Giriş Saati : 01.12.2008 12:47
Güncelleme : 01.12.2008 21:18
Yeni Haber
Yakışıklı oyuncu Murat Han'la kısa süren ilişkisinin ardından yeni bir aşka yelken açan Tuba Ünsal, "Kalbim şu anda dolu. Çok yeni başlayan bir ilişkim var. Ancak bizim camiadan değil. O yüzden ismini söylemem" dedi.

TUBA ÜNSAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


MURAT HAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Her ay kriz geliyor
İleride mutlaka evlenip, çocuk sahibi olacağını anlatan Tuba Ünsal, şunları söyledi: "Bir kadının anne olması şart. Hatta bana Akdeniz Ateşi hastalığı teşhisi konduğunda bu hastalığın anne olmama engel olup olmadığını sormuştum. Bu işler kısmet ama kesinlikle nikah masasına oturacağım." Akdeniz Ateşi isimli genetik hastalığı nedeniyle ömür boyunca ilaç kullanacağını belirten Ünsal, "Hastalıkla yaşamayı öğrendim. Her ay krizler geliyor, doğum sancısı gibi ağrılar çekiyorum. Vücudunuz hormon salgılıyor ve o hormon iç organlarınızı çürütüyor. Benim böbreklerimde problem çıktı" şeklinde konuştu.

Yardım edeceğim
Akdeniz Ateşi hastalığı tedavisinin çok pahalı olduğunu vurgulayan Tuba Ünsal, şunları söyledi: "Sağlık sigortaları bu hastalığın tedavisini karşılamıyor ve sağlık sistemi nedeniyle insanlar çok zor durumda kalıyor. Ben herkese yetişemem ama bu konuda mutlaka bir şeyler yapacağım. Gece düzenlenebilir, bu hastalıkla ilgili konferanslar gerçekleşebilir. İnsanlara yardım edeceğim."