kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sürüklenerek kaçırıldı tecavüze uğradı

Giriş Saati : 01.12.2008 14:50
Güncelleme : 01.12.2008 21:16
Yeni Haber
Avcılar'da bir restoranı basarak konsomatrisi kaçırdıkları ve daha sonra tecavüz ettikleri öne sürülen 5 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı. Zanlıların A.C (25) isimli konsomatrisi sürükleyerek kaçırmaları, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, 20 Ağustos'ta Avcılar'da bulunan restorana giden Yusuf K. (27), Cesim G. (28), Yıldırım A. (19), Mehmet D. (26) ve Hakan F. (30), A.C isimli konsomatrisi eve götürmek istedi. Ancak restoran görevlilerinin izin vermemesi üzerine görevlilerle tartışan zanlılar, tartaklanarak dışarı atıldı. 24 Ağustos tarihinde ise zanlılar, polis yeleği giyerek mekanı bastı. Ellerinde polis copu bulunan Yusuf K. ve Cesim G., restoranta girerek görevlilere saldırdı. Restorantta bulunan piyanist ve görevlilere copla saldıran Yusuf K.'ya sivil giyimli Yıldırım A., Mehmet D. ve Hakan F. De katılarak, A.C isimli konsimatrisi aramaya başladı.

Restorantta bulunan A.C yi bulan şahıslardan Yusuf K., A.C yi saçlarından sürükleyerek dışarı çıkattı. Ardından arabaya zorla bindirilen A.C.'yi Büyükçekmece'de bulunan bir eve götüren şahısların burada A.C.'ye tecavüz ettiği iddia edildi. Yusuf K.'nin A.C isimli konsomatrisi saçlarından tutup sürükleyerek dışarı çıkarması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Mağdur A.C., zanlıların bırakması üzerine polise suç duyurusunda bulundu. Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlıları kıskıvrak yakaladı. Yakalanan zanlılar ifadelerini ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

CİHAN